Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Μπεϊζμπολίστας σκοτώθηκε για… πλάκα

Ο Κρίστοφερ Λέι πυροβολήθηκε από τρεις ανήλικους που τον επέλεξαν τυχαία.

180814Σοκ έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ η εκτέλεση του Κρίστοφερ Λέι από 3 παιδιά ηλικίας 15, 16 και 17 ετών στην πόλη Ντάνκαν της Οκλαχόμα.

Το περιστατικό συνέβη την ώρα που ο 22χρονος Αυστραλός παίκτης του μπέιζμπολ έκανε τζόγκινγκ και είχε την ατυχία να κεντρίσει την προσοχή των ανηλίκων.

«Παρατήρησαν έναν νεαρό να τρέχει στο δρόμο και τον επέλεξαν ως στόχο. Ήθελαν κάποιον να σκοτώσουν και επέλεξαν τυχαία αυτόν», αποκάλυψε ο αρχηγός της Αστυνομίας, Ντάνι Φορντ, στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό KSWO.

Αμέσως μόλις συμφώνησαν οτι αυτός θα ήταν το θύμα τους, τον πλησίασαν και τον πυροβόλησαν μπροστά στα έκπληκτα μάτια των περιστατικών που μάταια προσπάθησαν τον βοηθήσουν.

Ευτυχώς η κάμερες ασφαλείας του εμπορικού καταστήματος που βρισκόταν κοντά, κατέγραψαν την διαφυγή με το αυτοκίνητο που είχαν στην κατοχή τους, με αποτέλεσμα μετά από λίγη ώρα να συλληφθούν.

Η κοπέλα του άτυχου νεαρού, Σάρα Χάρπερ, έγραψε ένα μήνυμα στον αγαπημένο της μέσω Facebook, όπου του έλεγε: «Θα είμαι για πάντα δική σου και θα σε κρατώ φυλαγμένο στην καρδιά μου…».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By