Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Μώραλης: Kαλύτερα να πάμε με υπερκομματικό ψηφοδέλτιο

Επιτέθηκε, επίσης, στο Βασίλη Μιχαλολιάκο, λέγοντας πως «έχει γεννηθεί και μεγαλώσει» μέσα στο κόμμα της ΝΔ

giannis_moralis

«Είναι ευχάριστο να βλέπουν αρκετοί ότι είναι καλύτερα να πάμε στον Πειραιά με υπερκομματικό ψηφοδέλτιο και δεν με απασχολεί αν δημιουργείται πρόβλημα εντός της ΝΔ» δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, απαντώντας σε ερώτηση για την έμμεση στήριξη στελεχών της ΝΔ στο συνδυασμό του.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κ. Μώραλης είπε πως στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του συνδυασμού του στον ΟΛΠ, παραβρέθηκαν στελέχη τόσο από τη ΝΔ όσο και από το ΠΑΣΟΚ.

Παράλληλα τόνισε ότι, δεν πιστεύει σε μια κομματική τοπική αυτοδιοίκηση, σημειώνοντας πως υπάρχουν και άλλα πετυχημένα μοντέλα και διευκρίνισε πως δεν απαρνείται τα κόμματα.

Επιτέθηκε, επίσης, στο Βασίλη Μιχαλολιάκο, λέγοντας πως «έχει γεννηθεί και μεγαλώσει» μέσα στο κόμμα της ΝΔ και πως «το να παραδώσεις την πολιτική σου ταυτότητα δε σε αποχαρακτηρίζει».

«Πολιτική ταυτότητα έχω κι εγώ, δε θα απαρνηθώ τα κόμματα, είναι πυλώνας δημοκρατία αλλά στην τοπική αυτοδιοίκηση πρέπει να ξεπερνάμε τέτοιες δυσκολίες να μπορούμε να ενώνουμε. Ο κ. Μιχαλολιάκος δε μπορεί να το κάνει αυτό», σημείωσε χαρακτηριστικά.

By