Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Νέα αναβολή για τη Σκορδέλη

Η δίκη για τις κατηγορίες πλαστογραφίας, κατοχή κροτίδων και παράβαση του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας αναβλήθηκε για τον Ιούνιο

skordeliΝέα αναβολή, αυτή τη φορά για τον Ιούνιο, πήρε η δίκη της χρυσαυγίτισσας Θ. Σκορδέλη για τις κατηγορίες που της αποδόθηκαν μετά την πρόσφατη σύλληψή της, στο πλαίσιο των ερευνών για τη δράση της Χρυσής Αυγής.

Το πρωί της Πέμπτης εμφανίστηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων και είπε προκλητικά  ότι «έτσι όπως το πάτε η Χρυσή Αυγή θα φτάσει στον Θεό».

Η γνωστή και ως «αγανακτισμένη» με πλούσια δράση στον Αγιο Παντελεήμονα κατηγορείται για πλαστογραφία, κατοχή κροτίδων και παράβαση του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας, καθώς σε πρόσφατη έρευνα της αστυνομίας στο σπίτι της είχαν βρεθεί εκτός των άλλων προϊόντα «μαϊμού» και πλαστά CD και DVD.

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με τις αναβολές, καθώς είναι σε εκκρεμότητα και η δίκη για τη δολοφονική ρατσιστική επίθεση το 2011 επίθεση κατά Αφγανών, η Θέμις Σκορδέλη απάντησε: «Για το δικαστήριο με τον Αφγανό μία και μόνη αναβολή έχω ζητήσει. Πήραν αναβολή γιατί είχαν απεργία οι δικηγόροι, είχαν απεργία οι δικαστικοί…»

Η συγκεκριμένη δίκη έχει ήδη αναβληθεί ως τώρα οκτώ φορές και μία από αυτές κατάφερε να την πάρει με ιατρική βεβαίωση για ψυχολογικά προβλήματα που της είχε δώσει ο «ψυχίατρος της Χρυσής Αυγής» Kωνσταντίνος Παρασχάκης.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By