Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Νέα επίθεση Σακελλαρίδη κατά Καμίνη

Ο κ. Καμίνης απέχει πολύ από την εικόνα που του παρουσιάζουν τα Μέσα Ενημέρωσης, τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με τον ΣΥΡΙΖΑ

sakelaridis600_170314

Ο κ. Καμίνης απέχει πολύ από την εικόνα που του παρουσιάζουν τα Μέσα Ενημέρωσης, τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, λέγοντας ότι το τελευταίο διάστημα παρουσιάζει έντονη δραστηριότητα χωρίς να μιλά για το τι έκανε τα προηγούμενα 3,5 χρόνια.

«Νομίζω ότι αν ο ίδιος ήταν Συνήγορος του Πολίτη θα ήταν πολύ δυσαρεστημένος με την πρακτική του δημάρχου Καμίνη» είπε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ δήλωσε αποφασισμένος να συγκρουστεί για το καλό της Αθήνας, κάτι που μαρτυρά -όπως τόνισε- και η γενικότερη παρουσία της «Ανοιχτής Πόλης» στο δημοτικό συμβούλιο.

Αναφερόμενος στο ζήτημα του νερού, ο ίδιος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος στον δήμο Αθηναίων για την ιδιωτικοποίηση της ΕΥΔΑΠ.

Ερωτηθείς, τέλος, για τις  αφίσες που έχουν τοποθετηθεί σε όλη την πόλη, ο κ. Σακελλαρίδης  είπε ότι αυτός παραμένει ο πλέον οικονομικός τρόπος προβολής και δεσμεύθηκε ότι μετά το πέρας της εκστρατείας, όλες οι αφίσες θα μαζευτούν.

 

By