Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Νέα θυγατρική στις ΗΠΑ για τον Κορρέ

Ενισχυμένες κατά 20% οι πωλήσεις το 2013

korresΝέα θυγατρική εταιρεία σχεδιάζει να ιδρύσει ο όμιλος καλλυντικών και φυσικών προϊόντων Κορρές στις ΗΠΑ, όπου δραστηριοποιείται ήδη σε συνεργασία με τη Johnson&Johnson.

Η συγκεκριμένη συνεργασία λήγει επισήμως την 1η Ιανουαρίου του 2014 και η διοίκηση της εταιρείας εκτιμά ότι η δραστηριότητα στις ΗΠΑ θα μπορούσε να αποκτήσει το μέγεθος των ετήσιων ελληνικών πωλήσεων σε βάθος τριετίας καθώς είναι εξαιρετικά θετικά τα μηνύματα από την παρουσία των προϊόντων στο δίκτυο Sephora καθώς και στο τηλεοπτικό δίκτυο τηλεπωλήσεων HSN.

Οι αισιόδοξες αυτές προβλέψεις βασίζονται στα στοιχεία της εταιρείας σύμφωνα με τα οποία , η φίρμα «τρέχει» με +20% το 2013 στην αγορά των ΗΠΑ, ενώ αυτήν τη στιγμή τα μεγέθη είναι αυξημένα κατά 50% σε σχέση με το έτος εκκίνησης της συνεργασίας με την Johnson&Johnson.

Τα σχέδια αυτά είναι γνωστά από τον Ιούλιο, όταν η εταιρεία ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας της με τη Johnson&Johnson.

Σήμερα η ΚΟΡΡΕΣ αριθμεί 23 καταστήματα σε όλο τον κόσμο, στην Αθήνα, το Παρίσι, τη Μαδρίτη, την Πράγα, τη Βαρκελώνη, κα ενώ τα προϊόντα της διατίθενται από τα ράφια πολυκαταστημάτων στο Τόκιο, το Λος Άντζελες, το Βερολίνο, το Σίδνεϊ, το Νέο Δελχί, τη Σιγκαπούρη, το Τόκιο και σε πάνω από 6.000 φαρμακεία σε όλη την Ελλάδα.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By