Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Νέα στοιχεία – φωτιά από τα αρχεία της Χρυσής Αυγής

Νέα στοιχεία προέκυψαν από την επεξεργασία του υλικού που παρέδωσε η Αντιτρομοκρατική στις δικαστικές αρχές.

Στο κρεβάτι αγκαλιά με το καλάσνικοφ

1Στο παιδικό του κρεβάτι, αγκαλιά με το όπλο, φωτογραφίζεται ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης. Η φωτογραφία ανασύρθηκε από τον προσωπικό ηλεκτρονικό υπολογιστή του. Ο υπόδικος βουλευτής, ο οποίος διαμένει μέχρι και σήμερα με τους γονείς του, ποζάρει με χάρη σε οικείο του πρόσωπο, ενώ κρατά σφιχτά, σχεδόν «χαϊδεύει», τη διάσημη πλέον καραμπίνα – καλάσνικοφ. Η αμφίεσή του δεν αφήνει πολλά περιθώρια για σχολιασμό, καθώς ο βουλευτής απαθανατίστηκε από τον φακό φορώντας κοντό σορτσάκι και καλτσάκια. Στο κομοδίνο διακρίνεται το νεσεσέρ με τα καλλυντικά και ένας καφές, ενώ στο κρεβάτι βρίσκεται η θήκη του όπλου και στο πάτωμα ένα σακβουαγιάζ. Πλούσιο είναι το ενοχοποιητικό φωτογραφικό υλικό που έχουν στη διάθεσή τους οι δικαστικές αρχές με «πρωταγωνιστή» τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη.

Η περίεργη σκόνη

1Σοκ προκαλούν οι τρεις φωτογραφίες που εντοπίστηκαν στον προσωπικό ηλεκτρονικό υπολογιστή του Ηλία Κασιδιάρη και στις οποίες εικονίζονται αγνώστου τύπου σκόνη και γυάλινα δοχεία στα οποία βράζει περίεργο υλικό. Οι εικόνες φαίνεται να έχουν τραβηχτεί σε ιδιωτικό υπαίθριο χώρο και πιθανότατα με κάμερα κινητού τηλεφώνου ή ερασιτεχνικής χρήσης. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να έχουν αποθηκευτεί από ιστοσελίδες, προκειμένου να αποτελέσουν «οδηγό» για επεξεργασία άλλης ουσίας. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν στο «Εθνος της Κυριακής» ότι τα συγκεκριμένα ντοκουμέντα προσομοιάζουν στη διαδικασία που ακολουθείται για την οικιακή παρασκευή ναρκωτικών ουσιών και ειδικότερα κοκαΐνης.

Στα γραφεία με στολή Κου Κλουξ Κλαν

1

Καταρρίπτονται οι ισχυρισμοί της Χρυσής Αυγής, σύμφωνα με τους οποίους ο άνδρας με τη στολή της Κου Κλουξ Κλαν βρισκόταν σε αποκριάτικο πάρτι. Οπως φαίνεται και από τα ντοκουμέντα που δημοσιεύει το «Εθνος της Κυριακής», είναι ο μόνος που φορά στολή και προσέρχεται στα γραφεία της Χρυσής Αυγής όπου δεν υπάρχει αποκριάτικος στολισμός. Μάλιστα, σε άλλα πλάνα εικονίζεται με τον βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη, ενώ σε στιγμιότυπο που είχε δει παλιότερα το φως της δημοσιότητας ύψωνε φασιστικά το χέρι του κάτω από το λάβαρο της Χρυσής Αυγής. Στον χώρο βρίσκεται και ο ιδεολογικός ινστρούχτορας της οργάνωσης, Γιώργος Μάστορας ή Μισιάκας.

Οι νεοναζί πάνε θάλασσα και μαθαίνουν αυτοάμυνα

1

Περίπου τριάντα χρυσαυγίτες έχουν συγκεντρωθεί σε παραλία, πιθανότατα κατά τη διάρκεια κάποιας εθνικιστικής κατασκήνωσης, για να βγάλουν αναμνηστική φωτογραφία. Οι παριστάμενοι χαιρετούν ναζιστικά, ανάμεσά τους και ένα μικρό παιδί. Πρωταγωνιστικός μοιάζει ο ρόλος του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, που βρίσκεται στο κέντρο της ομάδας. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος έχει απαθανατιστεί σε αρκετές φωτογραφίες, να εκπαιδεύει σε στρατιωτικού τύπου γυμνάσια τους χρυσαυγίτες. Οπως φαίνεται, δίνει οδηγίες και εντολές σε μέλη. Επικύψεις, κάμψεις μέσα στο νερό, καταρρίχηση, Αριστερά και στην ίδια σειρά βρίσκεται ο βουλευτής του Ν. Σερρών Αρτέμης Ματθαιόπουλος, ο οποίος είχε «καρφώσει» συναγωνιστές του σε επιστολή που αποκαλύπτει σήμερα το «Εθνος της Κυριακής». Την ίδια ώρα ο γυναικείος πηρύνας της ακροδεξιάς οργάνωσης κάνει μαθήματα αυτοάμυνας. Στο κέντρο διακρίνεται η Ελένη Ζαρούλια να προπονείται με την κόρη της Ευγενία Μιχαλολιάκου.

Με παραλλαγή και τα όπλα επ” ώμου

1

Με φούμο στο πρόσωπο, στολές παραλλαγής στρατιωτικού τύπου, γιλέκα και αγνώστου τύπου οπλισμό, τρεις νεαροί άνδρες χαιρετούν ναζιστικά, σε δασική έκταση. Η φωτογραφία προκαλεί σοκ και βρέθηκε στους σκληρούς δίσκους του Ν. Μιχαλολιάκου.

ΠΗΓΗ: www.ethnos.gr

(Visited 1 times, 1 visits today)
By