Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Νέα σφοδρή αντιπαράθεση Γεωργιάδη-ΣΥΡΙΖΑ για τις καταθέσεις

«Συστάσεις από Δραγασάκη και Κουτσούκο να σταματήσουν όλοι να μιλούν για καταθέσεις»

stratoulis dimitris

Δεν έχει τέλος η κόντρα Γεωργιάδη – ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τη δήλωση του ότι θα αποσύρει τις καταθέσεις του.

Ο Δημήτρης Στρατούλης τον κάλεσε να ανακαλέσει, διαφορετικά θα εκπροσωπεί το «μαύρο χάλι της ΝΔ» κι εκείνος από την πλευρά του υπογράμμισε πως θα ανακαλέσει εάν η αξιωματική αντιπολίτευση ψηφίσει την τροπολογία για τον «αναβαλλόμενο φόρο».

Ο Αδωνις Γεωργιάδης περνώντας στην αντεπίθεση αναφέρθηκε σε δήλωση του Δημήτρη Στρατούλη πριν από δύο χρόνια ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάρει τα λεφτά από τις τράπεζες προκειμένου να κάνει ανάπτυξη, λέγοντας πως τότε σημειώθηκε η μεγαλύτερη φυγή κεφαλαίων στο εξωτερικό.

«Το μεγάλο κύμα φυγής των καταθέσεων έγινε την περίοδο 2010-2012 εξαιτίας των μνημονιακών πολιτικών που στήριξε και η Ν.Δ. και η αντιπαράθεση τότε δεν ήταν για δική μου δήλωση αλλά για τρόπο που την αξιοποίησε η μονταζιέρα τη δήλωση μου», υποστήριξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε πως εφόσον επιμένει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ στη δήλωσή του αποδεικνύει πως σε ορισμένα στελέχη ο πατριωτισμός τους φτάνει ως εκεί που φτάνει η τσέπη τους.

Συστάσεις να σταματήσουν όλοι να μιλούν για καταθέσεις, είτε αρνητικά είτε θετικά, απηύθυνε ο προεδρεύων Γιάννης Δραγασάκης, ενώ με την άποψη αυτή ταυτίστηκε και ο Γιάννης Κουτσούκος από το ΠΑΣΟΚ.

By