Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Νέα Υόρκη: «Σέξι» ταξιτζήδες ποζάρουν

Πάνο στο καπό, πίσω από το τιμόνι, με λάγνο βλέμμα, οι οδηγοί ταξί φωτογραφίζονται στους πολυσύχναστους δρόμους της αμερικανικής μεγαλούπολης

1

Ακούν τις πιο περίεργες και προσωπικές ιστορίες των πελατών, μετατρέπονται σε εξομολογητές, μεταφέρουν με ασφάλεια τους πολίτες στον προορισμό τους, ενίοτε γίνονται και… μοντέλα.

Ο λόγος για τους οδηγούς ταξί της Νέας Υόρκης που αποφάσισαν να ποζάρουν και να φωτογραφηθούν για το ημερολόγιο των ταξιτζήδων του 2014.

2

Οι φωτογράφοι Φιλ Κέρκμαν και Σάνον ΜαΛάχλιν, αποφάσισαν να απαθανατίσουν την σέξι πλευρά των σκληρά εργαζόμενων ανδρών πίσω από το τιμόνι, δίνοντας μία διαφορετική χροιά σε σχέση με τα υπόλοιπα ημερολόγια που κυκλοφορούν.

3

Όχι μόνο, λοιπόν, γεροδεμένοι πυροσβέστες, ή αστυνομικοί, που συχνά ποζάρουν επιδεικνύοντας τα μούσκουλά τους, αλλά και καθημερινοί οδηγοί ταξί, που είτε πάνω στο καπό του αυτοκινήτου, είτε ξαπλωμένοι στο πίσω κάθισμα με λάγνο βλέμμα, βάζουν τα δυνατά τους και προσφέρουν χαμόγελα.

4

Όπως ανέφεραν οι δύο φωτογράφοι, θέλησαν με τη συλλογή αυτών των φωτογραφιών να αναδείξουν την αστεία πλευρά των οδηγών, αλλά και να παρουσιάσουν το επάγγελμα του ταξιτζή που συχνά στις ΗΠΑ υποτιμάται.

5

Την ίδια ώρα, ίσως για πρώτη φορά μπορεί κανείς να δει ολόκληρο το πρόσωπο των οδηγών, ενώ τις περισσότερες φορές ο επιβάτης συνηθίζει να βλέπει μόνο τα μάτια του ταξιτζή από τον καθρέπτη.

6

Με 14,99 δολάρια, λοιπόν, μπορεί κανείς να αποκτήσει το ημερολόγιο, τα έσοδα του οποίου θα ενισχύσουν πρόγραμμα εκπαίδευσης και στέγασης για οικογένειες με χαμηλό εισόδημα.

7

Μένει η μόδα να έρθει και στην Ελλάδα με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί Αττικής, Θύμιο Λυμπερόπουλο, να ξαναφορέσει τα μαύρα γυαλιά του, να ξεκουμπώσει τα πρώτα κουμπιά του πουκαμίσου του ώστε να ξεπροβάλει το αρρενωπό του στήθος και να ποζάρει ως σωστό αρσενικό στο καπό του ταξί του.

8

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By