Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Νέα Υόρκη: Συνέδριο για την ελληνική οικονομία

Οι διοικήσεις των 25 μεγαλύτερων εισηγμένων στο Χρηματιστήριο Αθηνών  θα ενημερώσουν για τις επενδυτικές ευκαιρίες που παρουσιάζει η ελληνική αγορά

Greek Investment Forum new york

Συναντήσεις με τους μεγαλύτερους επενδυτικούς οίκους στον κόσμο θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν σήμερα Τετάρτη και αύριο Πέμπτη οι διοικήσεις των 25 μεγαλύτερων εισηγμένων στο Χρηματιστήριο Αθηνών εταιρειών στο πλαίσιο του τρίτου κατά σειρά Greek Investment Forum που διοργανώνουν στη Νέα Υόρκη η Ελληνικά Χρηματιστήρια ΑΕ και το Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο.

Στην εκδήλωση που τιτλοφορείται GrforGRowth και διεξάγεται στο Harmonie Club της Νέας Υόρκης οι εισηγμένες θα ενημερώσουν για τις επενδυτικές ευκαιρίες που παρουσιάζει η ελληνική αγορά, το νέο περιβάλλον που δημιουργείται με την υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων αλλά και τις προσπάθειες της Ελλάδας να ανακάμψει και να δώσει ώθηση στην οικονομία της.

Οι εταιρείες που θα δώσουν το παρόν στη Νέα Υόρκη με εκπροσώπηση σε ανώτερο επίπεδο είναι οι Εθνική Τράπεζα, Τράπεζα Πειραιώς, Εurobank, Αlpha Bank, ΟΠΑΠ, Motor Oil, Μυτιληναίος, MIG, Attica Bank, Aegean Airlines, Ελλάκτωρ, Folli Follie Group, Ελλ. Πετρέλαια, Τιτάνας, Intralot, Σωληνουργεία Κορίνθου, ΓΕΚ Τερνα, Γρ. Σαράντης, EXAE, Μέτκα, Lamda Development, MLS Multimedia, Πλαίσιο, Τέρνα Ενεργειακή και Πλαστικά Θράκης.

By