Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Νέες έρευνες της Αντιτρομοκρατικής στην Κυψέλη

Ενδέχεται να οδηγήθηκαν με τα κλειδιά που είχε ο Αντώνης Σταμπούλος

antitromokratiki 2

Σε εξέλιξη βρίσκονται νέες έρευνες της Αντιτρομοκρατικής στην Κυψέλη. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί ερευνούν διαμέρισμα στην οδό Δροσοπούλου, όπου ενδέχεται να οδηγήθηκαν εξετάζοντας τα κλειδιά που είχε πάνω του ο Αντώνης Σταμπούλος.

Ερευνώνται πληροφορίες για διαμερίσματα που χρησιμοποιούσε ο Σταμπούλος και οι σύντροφοί του σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Την ίδια στιγμή, εξετάζεται μαρτυρία, σύμφωνα με την οποία ο Αντ. Σταμπούλος ήταν μαζί με τον Ν. Μαζιώτη στη ληστεία του υποκαταστήματος της Αγροτικής Τράπεζας στην Κλειτορία Αχαΐας που έγινε τον Μάρτιο. Διαπράχτηκε συγκεκριμένα στις 10 Μαρτίου, ημέρα κατά την οποία σκοτώθηκε το μέλος του Επαναστατικού Αγώνα, Λάμπρος Φούντας το 2010 σε συμπλοκή με αστυνομικούς στη Δάφνη.

Οι αστυνομικοί ερευνούν και άλλες ληστείες στις οποίες φέρεται να έχει συμμετάσχει ο Μαζιώτης, ώστε να εντοπίσουν πιθανή παρουσία του 31χρονου προφυλακισμένου.

Εντός της ημέρας αναμένονται τα πορίσματα των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων από τα αντικείμενα που βρέθηκαν σε χώρους, όπου ήταν ο Αντ. Σταμπούλος και ερευνήθηκαν μέσα στο Σαββατοκύριακο.

By