Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Νέοι, πλούσιοι Κινέζοι ξεσαλώνουν και προκαλούν

Πάρτι σεξ έγινε στο παραθαλάσσιο θέρετρο του Sanya

kinasexorgio

Στις 7 Απριλίου η εφημερίδα Shanghai Daily έβγαλε στη δημοσιότητα στοιχεία για ένα πάρτυ με σεξ και ναρκωτικά το οποίο έγινε στη Σανια κατά τη διάρκεια του Hainan Rendez-Voux Lifestyle and Yacht Show.
Υποτίθεται ότι σύμφωνα με το άρθρο στο πάρτυ συμμετείχαν πολλοί γνωστοί Κινέζοι celebrities οι οποίοι συμμετείχαν σε όργια επί πληρωμή, με ένα μοντέλο να βγάζει 600,000 RMB μέσα σε 3 βράδια. Σημειώνεται δε στο άρθρο ότι χρησιμοποιήθηκαν πάνω από 2000 προφυλακτικά.
Από τότε ένας αριθμός διασημοτήτων που υποτίθεται ότι συμμετείχαν το έχει αρνηθεί κατηγορηματικά με δύο από τις διασημότητες να ποστάρουν στο αντίστοιχο κινέζικο facebook, στο Weibo, αποδείξεις ότι είναι «πολύ πλούσιες ήδη για να κάνουν σεξ επί πληρωμή».
Η Guo Meimei, μια κοπέλα η οποία έχει γίνει διάσημη λόγω του blog της και των σέξυ φωτογραφήσεών της, επιδυκνύει τον πλούτο της (καταστρέφοντας παράλληλα και την εικόνα του Ερυθρού Σταυρού της Κίνας με τον οποίο έχει επαγγελματική σχέση), πόσταρε φωταγραφίες της κρατώντες μάρκες από καζίνο αξίας 5 εκατομμυρίων RMB, για να αποδείξει ότι το σκάνδαλο αυτό΄δεν την αφορά. Ένας άλλος celebrity, ο Chen Junyu, προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του τραπεζικού του λογαριασμού όπου φαίνεται το ποσό των 3.7 δις RMB.
Τα μέλη του κοινωνικού δικτύου εξέφρασαν τον αποτροπιασμό τους για αυτά τα δύο άτομα, κριτικάροντας το τεράστιο κενό που υπάρχει ανάμεσα στην κινεζική ελίτ και τους απλούς πολίτες. Μάλιστα κάποιοι δε δίστασαν να σχολιάσουν ειρωνικά το «σοσιαλιστικό» ύφος που θέλει να περνάει η χώρα προς τα έξω.

By