Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Νέος γραμματέας των ΑΝΕΛ ο Γιάννης Μοίρας

Ο νέος γραμματέας θα έχει την ευθύνη της οργανωτικής αναδιάρθρωσης του κόμματος

kammenos anel

Νέος γραμματέας των Ανεξάρτητων Ελλήνων εξελέγη ο μέχρι πρότινος γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού Γιάννης Μοίρας κατά την ψηφοφορία που διεξήχθη τη δεύτερη μέρα των εργασιών του Εθνικού Συμβουλίου του κόμματος ενώ αναπληρωτής γραμματέας αναλαμβάνει ο συνυποψήφιός του στο δεύτερο γύρο Θανάσης Μπέλτσος. Ο νέος γραμματέας θα έχει την ευθύνη της οργανωτικής αναδιάρθρωσης του κόμματος.

Το Σάββατο, κατά την πρώτη μέρα των εργασιών του διευρυμένου Εθνικού Συμβουλίου ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος, αναφέρθηκε στο εκλογικό αποτέλεσμα, και στην ανάγκη ριζικής οργανωτικής αναδιάταξης, ενώ ζήτησε την έγκριση του σώματος για να ξεκινήσει η διαδικασία προσέγγισης και συνεργασίας με άλλες αντιμνημονιακές δυνάμεις και πρόσωπα.

Mετά την ολοκλήρωση των εργασιών του Εθνικού Συμβουλίου, ο κ. Καμμένος δήλωσε τα εξής: «Οι διαδικασίες του Εθνικού Συμβουλίου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ολοκληρώθηκαν σήμερα με την εκλογή νέου Γραμματέα, στον οποίο εύχομαι καλή επιτυχία. Το μήνυμα που λάβαμε από τη βάση είναι η δημιουργία ενός μεγάλου πατριωτικού μετώπου, με συνεργασίες με όλα τα πατριωτικά και δημοκρατικά κινήματα, προκειμένου να έχουμε την κυβερνητική πρόταση απέναντι στη συστράτευση των δυνάμεων της συμπολίτευσης που κυβερνά σήμερα, αλλά και της αντιπολίτευσης η οποία υπαναχώρησε στις εντολές του κ. Γιούνκερ».

By