Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Νέο δείπνο Σαμαρά με βουλευτές

Στην ταβέρνα του Βασίλη στην Κηφισιά

-Του Γιάννη Πιτταρά-

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΜΕΤΡΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΒΟΥΛΗ

Με τη φράση «είμαστε στο κάτω μέρος της καμπύλης, μπροστά μας υπάρχει η ανοδική και θετική πορεία» ο Πρωθυπουργός περιέγραψε στους βουλευτές της ΝΔ με τους οποίους δείπνησε χθες βράδυ, την ανηφορική πορεία που διανύει η χώρα, αλλά ταυτόχρονα εξέφρασε και την αισιοδοξία του ότι στο τέλος θα φανεί φως στο τούνελ.

Το δείπνο – το δεύτερο μέσα σε δέκα ημέρες – πραγματοποιήθηκε στο αγαπημένο στέκι του Πρωθυπουργού, την ταβέρνα του “Βασίλη” στην κάτω Κηφισιά και συνδαιτυμόνες του τους βουλευτές που μετέχουν στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, παρουσία της ηγεσίας του υπουργείου Ανάπτυξης.

Μάλιστα, ο κ.Σαμαράς έκανε ιδιαίτερη αναφορά και στο πρόσφατο αποτέλεσμα των ιταλικών εκλογών προβλέποντας ότι η ετυμηγορία των γειτόνων μας αποτελεί καμπανάκι προς την Ε.Ε. για χαλάρωση της πολιτικής λιτότητας.

«Αυτό δεν θα γίνει τυχαία, αλλά είναι απόρροια της κατάστασης που επικρατεί στον Ευρωπαϊκό Νότο» είπε ο κ. Σαμαράς

Άκουσε όμως και από τους βουλευτές του να του μεταφέρουν τα παράπονα των πολιτών που συναντούν στις εκλογικές τους περιφέρειες, αλλά και το πάγιο πρόβλημα τους με τις κλειστές πόρτες στα γραφεία των υπουργών.[space size=»30″]

By