Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Νέο κατάστημα της Fresh Line στην Ερμού

Η FreshLine επεκτείνει δυναμικά το δίκτυό της στην Ελλάδα, με ένα νέο εταιρικό κατάστημα στην οδό Ερμού 30, το οποίο θα αποτελέσει τη ναυαρχίδα της αλυσίδας.

fresh line katastimaΗ εσωτερική διαρρύθμιση ακολουθεί το παγκόσμιο σχεδιαστικό πρότυπο της εταιρίας, βάσει του οποίου διαμορφώθηκαν πρόσφατα κι ακόμη δύο νέα καταστήματα,στη Λεμεσό της Κύπρου και στα Ιωάννινα. To κατάστημα απαρτίζεται από χειροποίητα ξύλινα έπιπλα, εμπνευσμένα από το παραδοσιακό ελληνικό σπίτι, αντικατοπτρίζοντας την αυθεντική ελληνική φιλοσοφία της εταιρίας, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της Fresh Line.

«Σε μια εποχή που η αγορά συρρικνώνεται, το άνοιγμα ενός σημείου πώλησης στον πιο εμπορικό δρόμο της Ελλάδας, στην καρδιά της Αθήνας, αποτελεί ένα ακόμα δείγμα της δυναμικής ανάπτυξης της FreshLine» δήλωσε με αφορμή το άνοιγμα του νέου καταστήματος η διευθύνουσα σύμβουλος της FreshLine, Ναταλί Βαγιωνή

«Η απάντηση της FreshLineστην κρίση έρχεται μέσα από τα ίδια της τα προϊόντα και συγκεκριμένα από το FreshBeautyBar. Μια πρόταση απόλυτα συνυφασμένη με τις σύγχρονες ανάγκες, καθώς προσφέρει φρέσκα πιστοποιημένα καλλυντικά εξαιρετικής ποιότητας που πωλούνται με το ζύγι στην επιθυμητή ποσότητα, αποφεύγοντας το κόστος συσκευασίας», πρόσθεσε.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By