Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Νέο κόμμα ιδρύουν τα… «ορφανά» του Καμμένου [αποκλειστικό]

Το thepaper αποκαλύπτει: Ποιοί μετέχουν – πότε η αναγγελία

Independent Greeks National Conference  /  Ανεξάρτητοι Ελληνες Εθνική συνδιάσκεψηΝέο κόμμα ιδρύουν τα «ορφανά» του Πάνου Καμμένου και όχι μόνο! Όπως αποκαλύπτει το thepaper.gr στις 21 Μαρτίου, στο ξενοδοχείο Park, θα ανακοινώσουν την ίδρυση νέου κομματικού σχηματισμού, τα στελέχη που αποσχίσθηκαν επεισοδιακά από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, μαζί με στελέχη από τον ΛΑΟΣ και την Νέα Δημοκρατία.

Πρόκειται, μεταξύ άλλων για τους κ.κ. Χρήστο Ζώη, (γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού και εκπρόσωπος Τύπου των ΑνΕλ), Μιχάλη Γιαννάκη (πρώην γενικό γραμματέα των ΑνΕλ), Κυριάκο Βελόπουλο (προέρχεται από τον ΛΑΟΣ), Γιάννη Μανώλη (γραμματέας Συνδικαλιστικού ΑνΕλ), Δ. Σταμάτη, Νίκο Σταυρογιάννη (διεγράφη από την ΝΔ) Ιωάννη Κουράκο κ.α.

Τα εν λόγω στελέχη είχαν ιδρύσει πολιτικό φορέα με το όνομα «Ελλήνων Πρωτοβουλία» που τώρα μετεξελίσσεται σε κόμμα. Το όνομα του νέου σχηματισμού το κρατούν ως επτασφράγιστο μυστικό.

Στην κίνηση δεν μετέχει, όπως όλα δείχνουν, ο Κώστας Μαρκόπουλος ο οποίος ακούγεται ότι «φλερτάρει» με την επανάκαμψη του στη Νέα Δημοκρατία.

 

By