Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Νίκος Παππάς: «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ήδη ζητήσει εθνικές εκλογές»

Ο διευθυντής του γραφείου του κ. Αλέξη Τσίπρα, έδωσε τον τόνο στον οποίο θα κινηθεί στο εξής ο ΣΥΡΙΖΑ ως αξιωματική αντιπολίτευση, την επόμενη ημέρα των εκλογών

pappas_syriza600

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ήδη ζητήσει εθνικές εκλογές, καθώς έχει διαπιστώσει αναντιστοιχία της πολιτικής της κυβέρνησης με τις προγραμματικές της εξαγγελίες. Δεν σκοπεύουμε να υπαναχωρήσουμε από αυτό το αίτημα».

Με αυτή του τη δήλωση στο εκλογικό πάνελ του Alpha ο κ. Νίκος Παππάς, διευθυντής του γραφείου του κ. Αλέξη Τσίπρα, έδωσε τον τόνο στον οποίο θα κινηθεί στο εξής ο ΣΥΡΙΖΑ ως αξιωματική αντιπολίτευση, την επόμενη ημέρα των εκλογών.

Η διατύπωση της συγκεκριμένης πρότασης επιτρέπει πολλαπλές αναγνώσεις, καθώς από τη μία επιβεβαιώνει την «σκληρή» αντιπαραθετική γραμμή που σκοπεύει να εφαρμόσει ο ΣΥΡΙΖΑ, από την άλλη όμως δεν προσδιορίζει χρονικά το ενδεχόμενο άμεσης απαίτησης εθνικών εκλογών. Επί του παρόντος αρκείται να υπενθυμίσει ότι το σχετικό αίτημα έχει ήδη υποβληθεί.

Ο κ. Νίκος Παππάς δήλωσε συγκινημένος με το αποτέλεσμα που φέρνει τον ΣΥΡΙΖΑ εμπρός από τη Νέα Δημοκρατία, επιφυλασσόμενος για την επιβεβαίωση των exit poll από τα τελικά αποτελέσματα της εκλογής.

By