Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Νέα Μέρα: «ο πρωθυπουργός αναζητεί διέξοδο διαφυγής»

 «Μεταρρυθμίσεις δεν είναι το “λουκέτο” και το “μαύρο” στην ενημέρωση»

zois_vouliΑνακοίνωση σε σκληρή γλώσσα εξέδωσε η Νέα Μέρα, σχολιάζοντας την ομιλία του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά στο Ναύπλιο.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Ο επί ένα χρόνο κατεξοχήν εκφραστής της πιο ακραίας νεοφιλεύθερης πολιτκής επικαλέστηκε σήμερα στο Ναύπλιο τον ξεχασμένο Κοινωνικό Φιλελευθερισμό. Είναι απύθμενο το θράσος του κ. Πρωθυπουργού να θυμάται μετά από ένα χρόνο τη ζοφερή πραγματικότητα της Ελλάδας του Μνημονίου.

Ο κατά δήλωσή του ιδιοκτήτης της “λάθος συνταγής” που οδήγησε 1,5 εκ. συμπολίτες μας στην ανεργία, χιλιάδες επιχειρήσεις στο «λουκέτο» και διέλυσε την κοινωνική συνοχή, μιλάει σήμερα για «μπλοκάρισμα» των “μεταρρυθμίσεών” του»,

Μεταρρυθμίσεις δεν είναι το “λουκέτο” και το “μαύρο” στην ενημέρωση. Δεν είναι οι Πράξεις Νομοαθετικού Περιεχομένου που πλήττουν καίρια τη Δημοκρατία. Δεν είναι η αυταρχική πολιτική σε βάρος των πολιτών.

Τα προσωπικά διλήμματα του κ. Σαμαρά δεν έχουν καμιά σχέση με αυτά που βιώνει η ελληνική κοινωνία.

Ο κ. Πρωθυπουργός, έχοντας δραπετεύσει προ πολλού από την πραγματικότητα, αναζητεί έξοδο διαφυγής από τα μεγάλα αδιέξοδα στα οποία έχει οδηγήσει τη χώρα, η πολιτικά ανακόλουθη, κοινωνικά ανάλγητη, αλαζονική και πλήρως αναξιόπιστη κυβέρνησή του».

By