Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Άργος: Μια γυναίκα νεκρή από την κακοκαιρία [βίντεο]

Ολονύχτια μάχη  έδωσαν οι πυροσβέστες, προκειμένου να διασώσουν πολίτες και τις περιουσίες τους από τα ορμητικά νερά δύο ξεροπόταμων που υπερχείλισαν

vroxi-dromos

Μια 55χρονη γυναίκα, σερβικής καταγωγής, σύμφωνα με τα στοιχεία που γράφει το κουδούνι του διαμερίσματος, γιατί δεν έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα τα στοιχεία, που βρέθηκε πνιγμένη σε υπόγειο διαμέρισμα, επί της οδού Χαντζή στο “Αργος, είναι ο τραγικός απολογισμός της μεγάλης πλημμύρας στο “Αργος.

Ολονύχτια μάχη έδωσαν και συνεχίζουν να δίνουν οι πυροσβέστες που έφτασαν απ” όλη την Πελοπόννησο και οι δυνάμεις της Πολιτικής Προστασίας στην πόλη του “Αργους, προκειμένου να διασώσουν πολίτες και τις περιουσίες τους από τα ορμητικά νερά δύο ξεροπόταμων, που υπερχείλισαν και ανέβασαν τη στάθμη του νερού στο μεγαλύτερο τμήμα της πόλης, κυρίως στις ανατολικές συνοικίες.

Για αρκετές ώρες η πόλη ήταν αποκομμένη λόγω των πλημμυρών, ενώ προβλήματα αντιμετώπισαν πολλές περιοχές της επαρχίας “Αργους, από τα ορεινά, όπως είναι η Καρυά και τα Σπανέικα, μέχρι τα πεδινά, στη Νέα Κίο, το Κεφαλάρι, το Σκαφιδάκι, τους Μύλος και την ευρύτερη περιοχή. Παράλληλα, τόσο το βράδυ, όσο και τώρα σημειώνονται προβλήματα ηλεκτροδότησης, στην πόλη και στην ευρύτερη περιοχή.

Τα φαινόμενα έχουν κοπάσει σήμερα το πρωί και συνεχίζονται οι αντλήσεις υδάτων, ενώ σε λίγο φτάνει και ενίσχυση με μηχανικά μέσα από στρατιωτικά μηχανήματα της μονάδας Μηχανικού στο Λουτράκι, προκειμένου να ενισχύσουν τα συνεργεία της πολιτικής προστασίας.

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By