Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Νεράντζης προς Ζωή: Για τις καταγγελίες σας υπάρχει ειδικό δοχείο απορριμμάτων

 Την παράσταση έκλεψε για ακόμη μια φορά η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

nerantzis

Διαστάσεις βεντέτας παίρνει η κόντρα ΚωνσταντοπούλουΝεράντζη στην επιτροπή θεσμών και διαφάνειας της βουλής. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε έντονα όταν ο πρόεδρος θέλησε να κλείσει τις εργασίες της επιτροπής με αντικείμενο τον προγραμματισμό του έργου της λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι λόγω της συνεδρίασης της Κ.Ο. της ΝΔ.

Οι φωνές ακούστηκαν έως έξω και ο Τάσος  Νεράντζης «αναγκάστηκε» να ζητήσει από τους βουλευτές μέλη της επιτροπής την ανανέωση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπό του, την οποία και έλαβε κατά πλειοψηφία, καθώς οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν συμμετείχαν στη διαδικασία , χαρακτηρίζοντας την «παρωδία».

Η Ζωή  Κωνσταντοπούλου επέμεινε να ζητάει το λόγο, λέγοντας μάλιστα, πως εάν ο πρόεδρος κλείσει τη συνεδρίαση πριν μιλήσει, θα τον καταγγείλει. «Για τις καταγγελίες σας υπάρχει ειδικό δοχείο απορριμμάτων», της απάντησε ο Τ. Νεράντζης.

ΚΩΝ/ΛΟΥ: Είστε όργανο συγκάλυψης και αποπροσανατολισμού, παραβιάζετε τα καθήκοντά σας και έχετε υποχρέωση να δώσετε το λόγο και στους βουλευτές.

ΝΕΡΑΝΤΖΗΣ: Η κυρία είναι ταγμένη στο να παρακωλύει το έργο της επιτροπής, η μόνη ποινή που μποτεί να της επιβάλλει κανείς είναι αυτή της 5νημέρου περιφρονήσεως. Από πού αντλείτε το δικαίωμα να συμπεριφέρεστε έτσι;

ΔΡΙΤΣΑΣ: Τεχνηέντως, διαλύετε την επιτροπή.
ΝΕΡΑΝΤΖΗΣ: Το ποιος τη διαλύει το ξέρετε εσείς και το λέτε στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις σας.
Λίγο αργότερα ο Τ. Νεράντζης αναφέρθηκε στο χαρακτηρισμό «κατάπτυστος» που χρησιμοποιεί, όπως είπε, κατά κόρον η ζωή
ΝΕΡΑΝΤΖΗΣ: Απορώ πως δεν τελείωσε ακόμη η πρώτη ύλη πτυσίματος… Αν θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ και η γλωσσώδης κ. Κωνσταντοπούλου χρόνο, να μην επικαλύπτει τις ομιλίες του προέδρου και συναδέλφων και να περιορίσει το χρόνο που ερωτά ώστε να μην έχουμε επί 30 λεπτά ερωτήσεις όπως σε Στασινόπουλο. Αγωνιζόμαστε όλοι για το κύρος των θεσμών..
ΚΩΝ/ΛΟΥ:Εσεις δεν αγωνίζεστε…
ΝΕΡΑΝΤΖΗΣ: Τιμωρούν τους αυθάδεις … Ζητώ από την επιτροπή να ανανεώσει την εμπιστοσύνης της στο πρόσωπο μου για τον τρόπο που διευθύνω
ΚΩΝ/ΛΟΥ: Δεν υπάρχει στην ημερήσια διάταξη τέτοιο πράγμα δεν υπάρχει τέτοιο θέμα.
ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ: σας εμπιστεύομαι
ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ…
ΡΗΓΑΣ…
ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ…
ΛΟΒΕΡΔΟΣ…
ΝΕΡΑΝΤΖΗΣ: Δεν θέλω να βάλω σε δύσκολη θέση τους συναδέλφους του ΣΥΡΙΖΑ…
ΔΡΙΤΣΑΣ: Αρνούμαστε να συμμετάσχουμε σε αυτή την παρωδία.
ΝΕΡΑΝΤΖΗΣ: Μειοψηφούντων των 3 συναδέρφων του ΣΥΡΙΖΑ ανανεώνεται η εμπιστοσύνη και στις 11:45 θα τελειώσουμε.
ΚΩΝ/ΛΟΥ: Αν την κλείσετε πριν τελειώσει θα σας καταγγείλω
ΝΕΡΑΝΤΖΗΣ: ΓΙΑ τις καταγγελίες σας υπάρχει ειδικό δοχείο απορριμμάτων…

(Visited 1 times, 1 visits today)
By