Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΝΕΡΙΤ: Προσλήψεις 22 δημοσιογράφων

Και καλλιτεχνικών ειδικοτήτων

dimosiografos-570-800x576

Σε πρόσληψη 22 δημοσιογράφων και καλλιτεχνικών ειδικοτήτων θα προχωρήσει η ΝΕΡΙΤ, μετά από απόφαση του διοικητικού της συμβουλίου. Τα ονόματα αναρτήθηκαν στη «Διαύγεια».

Πρόκειται για προσλήψεις ώστε να καλυφθούν τα κενά στις ειδικότητες Πολιτικού – Κοινοβουλευτικού Ρεπορτάζ, Οικονομικού Ρεπορτάζ, Αρχείου Ειδήσεων, Διεθνών Ειδήσεων και Διευθυντών Παραγωγής Μουσικών Συνόλων, ενώ οι συμβάσεις τους είναι αορίστου χρόνου.

Οι σχετικές αποφάσεις του ΔΣ της ΝΕΡΙΤ και οι πίνακες με τα ονόματα των προκριθέντων υποψηφίων, έχουν αναρτηθεί στη Διαύγεια, στη διεύθυνση https://diavgeia.gov.gr/search?query=q:”ΝΕΡΙΤ”&page=0&sort=recent.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «η πλήρωση των θέσεων αυτών πραγματοποιείται μετά την ολοκλήρωση και των τριών φάσεων (αξιολόγηση τυπικών προσόντων, βαθμολόγηση υποψηφίου από ανεξάρτητους αξιολογητές, προσωπική συνέντευξη) που προβλέπονταν στις σχετικές προκηρύξεις των διαγωνισμών της ΝΕΡΙΤ. Η διοίκηση της ΝΕΡΙΤ καταβάλλει κάθε προσπάθεια για την επιτάχυνση και ολοκλήρωση της διαδικασίας, με στόχο την αξιοκρατική κάλυψη των θέσεων και των υπολοίπων ειδικοτήτων».

By