Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ν. Μηταράκης: Σειρά επαφών με ξένους επενδυτές

Στην Νέα Υόρκη ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Νότης Μηταράκης

mitarakis600_060214

Σειρά επαφών με ξένους επενδυτές και εκπροσώπους διεθνών οίκων θα έχει στη Νέα Υόρκη ο υφυπουργός ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας Νότης Μηταράκης.

Ο Υφυπουργός αναχώρησε για τις ΗΠΑ, όπου σήμερα Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου και αύριο Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου, θα εκπροσωπήσει την κυβέρνηση στο «Concordia 2014 Annual Summit».

Την Τετάρτη 1η Οκτωβρίου και ώρα 10.00 π.μ. θα μεταβεί στην έδρα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής όπου θα γίνει δεκτός από τον Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής, κ. Δημήτριο. Ακολούθως, θα συναντηθεί με εκπροσώπους της Ελληνικής ομογένειας.

Την Τετάρτη 1η Οκτωβρίου επίσης και την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου, ο κ. Μηταράκης θα έχει σειρά συναντήσεων με ξένους επενδυτές και εκπροσώπους διεθνών οίκων.

Ειδικότερα, ο κ. Μηταράκης αναμένεται να συναντηθεί με εκπροσώπους των Monarch Alternative Capital LP, Eaglevale Partners LP, Anchorage Capital Group, LLC (Συνιδιοκτήτης WIND), Blackstone Group, Perry Capital, Carlyle Group, Falcon Edge Capital και York Capital.

Τέλος, την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου στις 19.00 μ.μ. ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας θα εκπροσωπήσει την κυβέρνηση στη 2η ετήσια συνάντηση του «Hellenic Initiative».

By