Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Εντατικές διεργασίες για τον ανασχηματισμό- Ποιοι φεύγουν, ποιοι έρχονται

Εκτός κυβέρνησης μένουν οι Σίμος Κεδίκογλου, Κωστής Χατζηδάκης, Άδωνις Γεωργιάδης καθώς ο Αθανάσιος Τσαυτάρης

samarasmaximou

Εντατικές διεργασίες πραγματοποιούνται για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, o οποίος αναμένεται να ανακοινωθεί επισήμως τις απογευματινές ώρες. Ήδη άρχισαν τα τηλεφωνήματα στους νέους υπουργούς, αλλά και σε όσους δεν θα είναι στη νέα κυβέρνηση.Σύμφωνα με τον ant1, εκτός κυβέρνησης μένουν οι Σίμος Κεδίκογλου, Κωστής Χατζηδάκης, Άδωνις Γεωργιάδης, Αθανάσιος Τσαυτάρης, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος – καθώς και οι δύο υφυπουργοί Κ. Γκιουλέκας και Συμεών Κεδίκογλου-,  Πάνος Παναγιωτόπουλος και Θεόδωρος Καράογλου.

Επιπλέον, στα πόστα τους παραμένουν οι Μιχάλης Παπαδόπουλος και Μιχάλης Χρυσοχοϊδης  (Υποδομών),   Δημήτρης Αβραμόπουλος και Φώφη Γεννηματά (Άμυνας),  Γιάννης Μανιάτης (ΥΠΕΚΑ), Γιώργος Μαυραγάνης και Χρήστος Σταϊκούρας (Οικονομικών), η Όλγα Κεφαλογιάννη (Τουρισμού), ο Χαράλαμπος Αθανασίου (Δικαιοσύνης).

Σύμφωνα με πληροφορίες, υφυπουργός Ανάπτυξης αναλαμβάνει ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, υπουργός Ανάπτυξης ο Νίκος Δένδιας, υπουργός Παιδείας ο Ανδρέας Λοβέρδος, υπουργός Υγείας ο Μάκης Βορίδης.  Επίσης, υφυπουργός Εσωτερικών αναλαμβάνει ο Γιώργος Ντόλιος, υφυπουργός Πολιτισμού η Άντζελα Γκερέκου.

 

By