Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ξεκινά η καταγραφή των οικονομικά αδυνάτων χωρίς ρεύμα

Τα βήματα για εφαρμογή της δέσμης μέτρων για ηλεκτροδότηση σε ευπαθείς ομάδες

deh2

Τα βήματα για την εφαρμογή της δέσμης μέτρων για την ηλεκτροδότηση σε ευπαθείς ομάδες καταναλωτών κατέγραψε το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής σε χθεσινή ανακοίνωση.

H ΔΕΗ και ο ΔΕΔΔΗΕ απέστειλαν στους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης τις καταστάσεις με όλους τους κατά τόπους εκπροσώπους τους, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας τους, προκειμένου να συγκροτηθούν και να συνεδριάσουν άμεσα οι Επιτροπές με την παραλαβή των σχετικών καταλόγων όσων είχαν ενταχθεί στις Κοινωνικές και Προνοιακές Δομές των Περιφερειών και Δήμων την 1η Νοεμβρίου 2013. Υπενθυμίζεται ότι η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης θα γίνεται χωρίς επιβολή τέλους επανασύνδεσης, αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Οι δήμαρχοι Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, και Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, σε επικοινωνία που είχαν με τον Υπουργό ΠΕΚΑ, Γιάννη Μανιάτη, ενημέρωσαν ότι έχουν ήδη ενεργοποιήσει τις υπηρεσίες τους και προχωρά η καταγραφή όσων έχουν ενταχθεί σε κοινωνικές δομές και δεν ηλεκτροδοτούνται.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By