Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ξενοδοχειακή επένδυση ύψους 80 εκατομμυρίων ευρώ στην Καλάματα

Η συγκεκριμένη επένδυση θα υποδεχτεί τους πρώτους πελάτες το 2017 και περιλαμβάνει την ανάπτυξη μιας νέας ξενοδοχειακής μονάδας, αλλά και βίλες προς πώληση

gracekalamata622

Το ξενοδοχειακό δυναμικό της Καλαμάτας ενισχύεται με επένδυση ύψους 80 εκατομμυρίων ευρώ από την Grace Hotels, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση. Η συγκεκριμένη επένδυση θα υποδεχτεί τους πρώτους πελάτες το 2017 και περιλαμβάνει την ανάπτυξη μιας νέας ξενοδοχειακής μονάδας, αλλά και βίλες προς πώληση.

Το ξενοδοχείο Grace Kalamata, θα βρίσκεται λίγο έξω από την πόλη της Καλαμάτας και θα διαθέτει 125 πολυτελή δωμάτια και σουίτες, καθώς και 40 βίλες, τριών, τεσσάρων ή πέντε υπνοδωματίων.

Η Grace Hotels είναι μέρος του LibraGroup, ενός διεθνούς επιχειρηματικού ομίλου, που ανήκει στην οικογένεια Λογοθέτη. Το πρώτο ξενοδοχείο άνοιξε στις Κυκλάδες το 2007. Έκτοτε, ο όμιλος επεκτάθηκε στη Βόρεια Αμερική και την Ασία, με την προσθήκη του The Vanderbilt Grace και του Grace Beijing αντίστοιχα και, σύντομα, θα έχει παρουσία και στις πέντε ηπείρους, μετά το πρόσφατο άνοιγμα του Grace Cafayate στη βόρεια Αργεντινή και την άφιξη του Grace Panama και του Grace Marrakech στις αρχές του 2014.

Οι πιο πρόσφατες προσθήκες στο χαρτοφυλάκιο, το The Mayflower Grace στην Ουάσιγκτον του Κονέκτικατ και το The White Barn Grace στο Κένενμπανκ του Μέιν, διεύρυναν την παρουσία του ομίλου στη Νέα Αγγλία, όπως ονομάζεται η βορειανατολική περιοχή των Ηνωμένων Πολιτειών.

By