Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κωνσταντινόπουλος: Βρισκόμαστε πάλι σε ένα κομβικό σημείο

«Δεν πρόκειται να υπάρξουν νέες νομοθετικές παρεμβάσεις» επανέλαβε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ

konstantopoulos-odisseas

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

«Δεν ισχυρίζομαι ότι ακολουθήσαμε τον καλύτερο δυνατό δρόμο, αλλά ίσως ακολουθήσαμε τον πιο ασφαλή δρόμο. Θέλω να σας πω όμως ότι σήμερα, που βρισκόμαστε πάλι σε ένα κομβικό σημείο και ακούγονται διάφορα τον τελευταίο καιρό για μέτρα και νέες μειώσεις συντάξεων και μισθών, αυτό που είναι ξεκάθαρο πια από την κυβέρνηση, τόσο από τον Πρωθυπουργό, όσο και από τον Αντιπρόεδρο και Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και από τα κόμματα είναι ότι δεν πρόκειται να υπάρξουν νέες νομοθετικές παρεμβάσεις» τόνισε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, μιλώντας στον Real FM.

Όσον αφορά τον φόρο ακινήτων, «θα είναι πιο αντικειμενικός και θα είναι μειωμένος σε σχέση με την προηγούμενη φορά, ελπίζω να το δούμε και στο σχέδιο. Ήδη το πρώτο σχέδιο που παρουσιάστηκε από τον κ. Στουρνάρα δεν έγινε αποδεκτό από ό,τι θυμάστε. Περιμένουμε το τελικό σχέδιο για να δούμε εάν αυτό που λέτε ισχύει ή όχι. Εμείς πιστεύουμε και θα αγωνιστούμε μέχρι τέλους να μην ισχύει αυτό» τόνισε ο κ. Κωνσταντινόπουλος, επαναλαμβάνοντας ότι «οι διαρροές που ακούστηκαν τις τελευταίες μέρες για νέες νομοθετικές παρεμβάσεις που αφορούν τόσο την αύξηση των ορίων ηλικίας, όσο και νέες μειώσεις των συντάξεων, δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Δημιουργούν άλλη εντύπωση την ώρα που ο Πρωθυπουργός και ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης έχουν δηλώσει τα περί αντιθέτου, ότι δεν θα γίνει κάτι τέτοιο».

Αναφερόμενος στην αναστολή κρατικής χρηματοδότησης προς τη Χρυσή Αυγή με φόντο τη χθεσινή ψηφοφορία στη Βουλή, «μπορεί να γίνει μια αναστολή μέχρις ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία της δικαιοσύνης. Αυτά τα λεφτά δεν χάνονται, αν η δικαιοσύνη αποφασίσει ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, τα λεφτά θα πάνε εκεί που πρέπει» εξήγησε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ και πρόσθεσε: «Εγώ πιστεύω ότι στα ζητήματα της δικαιοσύνης δεν πρέπει να παρεμβαίνει κανένας. Η δικαιοσύνη από τη στιγμή που έχει πάρει το δρόμο της, έχει πάρει τις αποφάσεις και ξέρει τι πρέπει να κάνει».

Απαντώντας σχετικά με την υπόθεση των ναυπηγείων Σκαραμαγκά, «δεν είναι η πρώτη φορά που στοχοποιείται ο κ. Βενιζέλος και το ΠΑΣΟΚ σε θέματα σκανδαλολογίας από το ΣΥΡΙΖΑ. Είναι το τελευταίο χρονικό διάστημα ο αγαπημένος τους σάκος του μποξ, για πολλούς λόγους, γιατί κυρίως τους δημιουργούμε προβλήματα σε σχέση με τον πολιτικό χώρο που θέλουν να καταλάβουν» απάντησε ο κ.Κωνσταντινόπουλος, επισημαίνοντας ότι «Δεν έβαλε όμως κανένας θέμα διαφάνειας, τόσο ο κ. Δρίτσας, όσο και ο κ. Τασούλας. Άρα το ζήτημα είναι πάλι να μπούμε στη σκανδαλολογία; Δεν υπάρχει πρόβλημα. Εμείς τους καλούμε να έρθουν στη Βουλή και να καταθέσουν την πρόταση, που την καθυστέρησαν ενώ έπρεπε να την είχαν έτοιμη αφού ήταν τόσο σίγουροι».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By