Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος: Να ποινικοποιηθεί η αχαριστία στο ΠΑΣΟΚ

«Κάποιοι τα πήραν όλα από το ΠΑΣΟΚ και τώρα φεύγουν για άλλο κόμμα»

konstantinopoulosC

Μηνύματα με πολλούς αποδέκτες έστειλε σήμερα ο υφυπουργός Ανάπτυξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, σχολιάζοντας με καυστικό τρόπο τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που ενώ «τα πήραν όλα «, εμφανίζονται τώρα ως όψιμοι τιμητές.

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης, μιλώντας στην τηλεόραση του ALPHA, στοχοποίησε στελέχη «που δίνουν δήθεν τη μάχη για τα ιερά και τα όσια» ενώ πριν τις εκλογές, όπως ανέφερε, «έβρισκαν δικαιολογίες όχι μόνο για να απέχουν αλλά για να κάνουν και κακό».

Μάλιστα ,αστειευόμενος, σε μία αποστροφή του ανέφερε «πως όσον αφορά το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να ποινικοποιηθεί η αχαριστία αυτών που τα πήραν όλα από το ΠΑΣΟΚ και τώρα φεύγουν σε κάποιο άλλο κόμμα.

Παράλληλα ο κ. Κωνσταντινόπουλος χαρακτήρισε θετική την απόφαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ για τη διεξαγωγή συνεδρίου της Δημοκρατικής Παράταξης το φθινόπωρο, ενώ απευθυνόμενος σε «όσους επικαλούνται τον Ανδρέα Παπανδρέου» υπενθύμισε με νόημα πως κι εκείνος δεν έμεινε στην Ένωση Κέντρου.

«Σήμερα πρέπει να πάμε στο επόμενο βήμα» επεσήμανε χαρακτηριστικά.

Τέλος κληθείς να σχολιάσει τις φωνές μέσα στο ΠΑΣΟΚ που θέτουν θέμα ηγεσίας, υπογράμμισε πως «η λογική διαδικασία υπαγορεύει εφόσον ιδρυθεί, βρεθούν οι πολιτικές που μας ενώνουν και φτιαχτεί η οργάνωση, τότε θα αποφασιστεί και αυτό. «Θα έρθουν στην ώρα τους όλα», κατέληξε χαρακτηριστικά.

By