Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Οι κάτοχοι iPhone το θέλουν μεγαλύτερο

Σε έρευνα που διεξήγαγε η εταιρεία ChangeWave και την αναδημοσιεύει το Fortune, το ενδιαφέρον του καταναλωτικού κοινού για ένα iPhone 6 με μεγαλύτερη οθόνη εμφανίζεται αρκετά αυξημένο.

polliphone6

Το 40% των ερωτηθέντων, δηλώνει «πολύ πιθανό» ή «λιγότερο πιθανό» να προχωρήσει στην αγορά ενός iPhone 6 με μεγαλύτερη οθόνη και πιο γρήγορο επεξεργαστή σε συνδυασμό με νέα έκδοση λειτουργικού συστήματος και τιμή $199 για συμβόλαιο 2 χρόνων. Το ποσοστό αυτό είναι και το μεγαλύτερο που έχει παρατηρηθεί για αγορά συσκευής της Apple η οποία δεν έχει ανακοινωθεί και ίσως προεξοφλεί ακόμα μια μεγάλη εμπορική επιτυχία για την εταιρεία.

Όπως φανερώνουν άλλωστε και εσωτερικά έγγραφα της Apple τα οποία δημοσιεύθηκαν κατά τη διάρκεια της δεύτερης δικής της εταιρείας με τη Samsung, η Apple δείχνει έτοιμη να κυκλοφορήσει ένα iPhone με μεγαλύτερη οθόνη όπως θέλουν άλλωστε οι χρήστες ακολουθούμενο από καλύτερη τιμή.

Οι φήμες πάντως των τελευταίων εβδομάδων επιμένουν ότι η Apple προτίθεται να κυκλοφορήσει μέσα στο χρόνο όχι μία αλλά δύο διαφορετικές εκδόσεις του iPhone 6, μια με οθόνη 4.7 ιντσών και αργότερα μια δεύτερη με οθόνη 5.5 ιντσών. Άλλες φήμες αναφέρουν ότι το bezel γύρω από τη συσκευή θα είναι αρκετά λεπτό καθώς και στο εσωτερικό της συσκευή θα βρούμε το A8 SoC μαζί με μια αναβαθμισμένη κάμερα. Από τα επικρατέστερα σενάρια φέρει την Apple να στηρίζεται σε οθόνη που θα στηρίζεται στο ζαφείρι για μεγαλύτερη αντοχή.

screen-shot-2014-04-10-at-9-40-18-am

Από την ίδια έρευνα της ChangeWave, το ενδιαφέρον του κοινού για το Galaxy S5 εμφανίζεται μεγαλύτερο από κάθε άλλη συσκευή της σειράς Galaxy S όπως μπορείτε να διακρίνετε από το παρακάτω σχεδιάγραμμα.

By