Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Οι νεολαίοι του ΠΑΣΟΚ με τα «χούγια» των… μεγάλων

Φαβορί» για γραμματέας Νεολαίας ΠΑΣΟΚ εμφανίζεται ο Παύλος Χρηστίδης

fosR1900106 pasok jordan mediaΟι «μικροί» του ΠΑΣΟΚ – με τα… χούγια των μεγάλων – ξεκινούν σήμερα το συνέδριο τους στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για να εκλέξουν την ηγεσία τους. Οι «συσχετισμοί», σύμφωνα με πληροφορίες από Ιπποκράτους και νεολαίους εκτιμάται ότι θα είναι από 55-60% για τους «βενιζελικούς» και 40-45% για τα υπόλοιπα «μπλόκ».

«Φαβορί» για γραμματέας Νεολαίας, όπως έγραφε χθες το thepaper.gr,  εμφανίζεται ο Παύλος Χρηστίδης, ο οποίος στηρίζεται από τον απερχόμενο γραμματέα Κώστα Πανταζή.

Ο κ. Χρηστίδης έχει διατελέσει γραμματέας της ΠΑΣΚ Κομοτηνής στο εκσυγχρονιστικό μπλοκ κι αμέσως μετά μεταπήδησε στο “στρατόπεδο” Πανταζή.
Παραμένει άγνωστο εάν τελικώς θα θέσει υποψηφιότητα ο Ανδρέας Σπυρόπουλος, στέλεχος της νεολαίας που βρίσκεται κοντά στον Νίκο Ανδρουλάκη.

Σε ανακοίνωση του το ΠΑΣΟΚ τονίζει πως το συνέδριο της νεολαίας «είναι ένα συνέδριο αλήθειας, για να ανοίξουμε μια νέα εποχή».

Τις εργασίες του Συνεδρίου θα ανοίξει με ομιλία του ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, στις 8:00 μ.μ.

Στις εργασίες του Συνεδρίου της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ θα συμμετέχουν πάνω από 1.000 σύνεδροι, από όλη τη χώρα, οι οποίοι εξελέγησαν την περασμένη Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου.

[space size=»30″]

By