Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Οι προικισμένοι και οι άτυχοι άντρες της υφηλίου

Ένας χάρτης μόνο για ενήλικους

ThePenisSizeWorldwide(country)

Αν τόσο καιρό ψάχνατε έναν χάρτη για να διαλέξετε ποια χώρα να επισκεφθείτε ανάλογα με τα… προσόντα των κατοίκων της, τότε επιτέλους τον βρήκατε!

Τα εύσημα ανήκουν στον @onionslayer ο οποίος έδωσε μια νέα… διάσταση στους ταξιδιωτικούς οδηγούς. Ο χάρτης που δημιούργησε, χρησιμοποιώντας επίσημα στοιχεία, περιλαμβάνει με ακρίβεια χιλιοστού, το μεγέθους του ανδρικού μορίου των κατοίκων κάθε χώρας του πλανήτη. Ανάλογα τα εκατοστά η κάθε χώρα έχει και διαφορετικό χρώμα. Με κόκκινο συμβολίζονται οι… λιγότεροι προικισμένοι και με πράσινο οι… προνομιούχοι.

Ποιοι είναι οι πιο προικισμένοι; Το παγκόσμιο ρεκόρ κατέχουν οι άνδρες στο Κογκό με 17,93 εκατοστά κατά μέσο όρο. Ακολουθούν το Εκουαδόρ, η Γκάνα, η Κολομβία και η Βενεζουέλα. Αντιθέτως, στο «κόκκινο» βρίσκονται οι Κορεάτες (βόρεια και νότια της χερσονήσου με 9,66 εκατοστά κατά μ.ο.). Στο πάτο της λίστας φιγουράρουν επίσης η Καμπότζη, η Ταϊλάνδη και η Ινδία. Οσο για την Ελλάδα, σύμφωνα με το χάρτη βρισκόμαστε κοντά στον παγκόσμιο μέσο όρο (14,73 εκατοστά) με τους Ούγγρους να κατέχουν τα πανευρωπαϊκά πρωτεία (16,51 εκατοστά).

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By