Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Οι πρώτες φωτογραφίες του βασιλικού μωρού της Βρετανίας

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η σύζυγός του Κέιτ Μίντλετον έχοντας αγκαλιά τον νεογέννητο πρίγκιπα Γεώργιο ποζάρουν στον μπαμπά της Κέιτ.

Η φωτογραφία είναι από τη Daily Mail

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η σύζυγός του Κέιτ Μίντλετον, έδωσαν στη δημοσιότητα την Τρίτη, δύο οικογενειακές φωτογραφίες με τον νεογέννητο γιο τους πρίγκιπα Γεώργιο, απογοητεύοντας όμως αρκετούς «βασιλικούς οπαδούς» οι οποίοι ήλπιζαν να έχουν μια καλύτερη πρώτη εικόνα, από το νεότερο μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Οι φωτογραφίες κυκλοφόρησαν μια ημέρα αφότου ο Ουίλιαμ παραχώρησε την πρώτη συνέντευξη από τη γέννηση του γιου του, περιγράφοντάς τον σαν έναν «κατεργαράκο που δεν θέλει να πάει για ύπνο».

Αν και οι κριτικές κάνουν λόγο για κακές φωτογραφίες επειδή είναι ερασιτεχνικές, σύμφωνα με το φωτογράφο των σελέμπριτι Μπράιαν Άρις οι φωτογραφίες είναι αρκετά «φρέσκες» και όπως είπε στη Daily Mail «είναι μια ασυνήθιστη απόφαση αλλά ίσως αντανακλά τη νεανική προσέγγιση που θέλει να εδραιώσει ο πρίγκιπας Ουίλιαμ».

Το παλάτι του Κένσιγκτον ανακοίνωσε ότι οι φωτογραφίες είχαν τραβηχτεί με μια φθηνή φωτογραφική μηχανή στις αρχές Αυγούστου ενώ ο δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ έκαναν διακοπές μαζί με τους γονείς της Κέιτ, Κάρολ και Μάικλ Μίντλετον στο Μπερκσάιρ.

Και οι δύο φωτογραφίες δείχνουν το ζευγάρι να ποζάρει με τον μικρό πρίγκιπα Γεώργιο τυλιγμένο σε σάλι της ίδιας εταιρείας, με εκείνο που φορούσε όταν τον απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός καθώς έφευγε από το νοσοκομείο.

royal prince
Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε στη Daily Mail

Ο πρίγκιπας Γεώργιος, γεννήθηκε στις 22 Ιουλίου εν μέσω παγκόσμιας φρενίτιδας των μέσων ενημέρωσης, που αντανακλούσε τη μεγάλη δημοτικότητα που απολαμβάνει σε παγκόσμια κλίμακα το βρετανικό πριγκιπικό ζεύγος.

Ο δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ, είχαν δώσει στον κόσμο, μια πρώτη γεύση από το νεογέννητο γιο τους, όταν αναχωρούσαν από την κλινική του Λονδίνου, όπου η Κέιτ γέννησε το βασιλικό μωρό, αλλά έκτοτε δεν υπήρχε καμία εικόνα του βρέφους.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By