Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Οι gay από τη Βρετανία ετοιμάζονται για «απόβαση» σε Μύκονο και Λέσβο

Ιδανικός προορισμός για τα νιόπαντρα gay ζευγάρια τα δύο ελληνικά νησιά σύμφωνα με τους βρετανούς τουριστικούς πράκτορες

1Δύο ελληνικά νησιά βρίσκονται ανάμεσα στις προτάσεις των Βρετανών τουριστικών πρακτόρων προς τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια που αναζητούν προορισμό για το μήνα του μέλιτος.

Η Μύκονος και η Λέσβος είναι στις πρώτες θέσεις της λίστας, μαζί με το Μπράιτον, το Μαϊάμι και το Σίδνεϊ.

Ο Σύνδεσμος Τουριστικών Γραφείων Βρετανίας (ABTA) συνέταξε αυτή τη λίστα με προτάσεις για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια, με αφορμή το ότι στην Αγγλία και στην Ουαλία τελούνται πλέον γάμοι ομοφυλοφίλων, καθώς το Σάββατο 30 Μαρτίου ενεργοποιήθηκε και τυπικά ο σχετικός νόμος.

Στις κορυφαίες θέσεις της λίστας, βρίσκονται κι άλλοι δημοφιλείς στην κοινότητα LGBT προορισμοί, όπως το Κέιπ Τάουν, το Πουκέτ και το Σαν Φρανσίσκο.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, περίπου 7.000 ζευγάρια του ίδιου φύλου θα υπογράφουν ετησίως σύμφωνο συμβίωσης στην Αγγλία, αρχής γενομένης από το 2014.

Οι Βρετανοί τουριστικοί πράκτορες προτείνουν στα ομοφυλόφιλα ζευγάρια να ξεκινήσουν τον έγγαμο βίο τους με ένα ταξίδι του μέλιτος, ερευνώντας επιμελώς τις επιλογές τους και αναζητώντας συμβουλές από επαγγελματίες που θα τους παρέχουν συμβουλές σχετικά με προορισμούς και εμπειρίες.

By