Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και για τις αυριανές παρελάσεις

fosphotos.com | Philippos Messinis
fosphotos.com | Philippos Messinis

Κατά την αυριανή στρατιωτική παρέλαση το κέντρο της Αθήνας θα παραμείνει αποκλεισμένο, με κλειστούς πολλούς δρόμους και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Η κυκλοφορία θα διακοπεί σε όλους τους δρόμους γύρω από το Κολωνάκι και το Σύνταγμα, κάνοντας απροσπέλαστο το κέντρο της Αθήνας, όπως επίσης η στάση Σύνταγμα του μετρό θα παραμείνει κλειστή με εντολή της ΕΛ.ΑΣ.

Τροποποιήσεις θα γίνουν και στα δρομολόγια των μέσων μαζικής μεταφοράς, με κυκλοφοριακές παρεμβάσεις να γίνονται και σε όλους τους υπόλοιπους δήμους τις πρωτεύουσας για τη διεξαγωγή των μαθητικών παρελάσεων

Νωρίτερα σήμερα, ολοκληρώθηκε η μαθητική παρέλαση που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας. Απουσίαζε ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, ενώ το υπουργείο εκπροσώπησε ο υφυπουργός Θ. Παπαθεοδώρου.

[custom_gallery id=»15294″]

[custom_gallery id=»15357″]

Τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια, με τους δρόμους γύρω από το κέντρο της Αθήνας ήταν κλειστούς από νωρίς το πρωί. Κλειστός παρέμεινε με εντολή της αστυνομίας και ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα, ενώ σημειώθηκε μικροένταση μεταξύ διαδηλωτών και της αστυνομίας στην κάτω πλευρά της πλατείας Συντάγματος.

[custom_gallery id=»15396″]

 

Πριν από την παρέλαση έγινε η καθιερωμένη κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.[space size=»30″]

By