Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ολοκληρώθηκε το παναγροτικό συλλαλητήριο (φωτό)

fosphotos.com | Panayotis Tzamaros
fosphotos.com | Panayotis Tzamaros

Με κεντρικό σύνθημα «Όλοι για έναν και ένας για όλους«, η συντονιστική επιτροπή μπλόκων αγροτών διοργάνωσε σήμερα, στην πλατεία Βάθη, πανελλαδικό παναγροτικό συλλαλητήριο. Ακολούθησε πορεία προς τη Βουλή με συνθήματα «Να καεί η π*%@να η Βουλή» .

Περίπου 1.000 αγρότες ήρθαν από την Κρήτη, ενώ πλήθος κόσμου κατέφθασε με λεωφορεία τα οποία υποβλήθησαν σε έλεγχο της ΕΛ.ΑΣ, ενώ στον χώρο της συγκέντρωσης προσήλθε και η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.

Από περίπου στις 13:00, η οδός Αχαρνών παρέμεινε κλειστή από κλούβες της ελληνικής αστυνομίας, ενώ στο συλλαλητήριο συμμετείχε και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Λαϊκών Αγορών.

Όπως μετέδωσε το ΑΠΕ – ΜΠΕ  ο πρόεδρος των Ομοσπονδιών Αγροτικών Συλλόγων Ηρακλείου Γιώργος Τζωρτζάκης δήλωσε «Ζητάμε την ικανοποίηση των αιτημάτων μας, αλλά για μας τους αγρότες της Κρήτης, χθες προστέθηκε ένα ακόμη. Μάθαμε ότι η κυβέρνηση σχεδιάζει να κλείσει τέσσερα κέντρα φυτοπροστασίας. Η Κρήτη με τη σημαντική παραγωγή και τις εξαγωγές θα μείνει χωρίς φυτοπροστατευτικό κέντρο. Θα απαιτήσουμε να μείνει ανοιχτό και ζητούμε την παραιτηση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης«.

[custom_gallery id=»7867″]

[space size=»30»]

By