Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ολυμπιακός: «Θέλουμε να διατηρήσουμε το επίπεδό μας…» -η προετοιμασία για το ματς με τη Λίβερπουλ.

 

«Κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Καταφέραμε και κρατήσαμε την απόδοσή μας σε υψηλό επίπεδο και τώρα, απέναντι στη Λίβερπουλ θέλουμε να διατηρήσουμε το επίπεδό μας υψηλό και να αποδείξουμε ότι το αποτέλεσμα με τη Μίλαν δεν ήταν τυχαίο». Ο Παϊτίμ Κασάμι μίλησε για το φιλικό με τη Λίβερπουλ στο Σικάγο, ενώ αναφέρθηκε και στις εντυπώσεις του από το πρώτο διάστημα της παρουσίας του στον Ολυμπιακό.

thumbnail (1)«Ήρθα στον Ολυμπιακό με μεγάλες απαιτήσεις και μεγάλες προσδοκίες, γνωρίζοντας πως το επίπεδο είναι πολύ υψηλό. Μέχρι στιγμής είναι απόλυτα ικανοποιημένος. Έχουμε σπουδαίο προπονητή, καλό σύνολο και όλα δουλεύουν σωστά».

thumbnailΓια τον αγώνα με τη Λίβερπουλ (01.00) μίλησε (στη NOVA) και ο Χαβιέ Σαβιόλα: «Θα είναι μια πολύ ωραία και σημαντική εμπειρία για εμάς, όπως ήταν και το πρώτο παιχνίδι απέναντι στη Μίλαν. Όπως έχουμε πει πάρα πολλές φορές, είναι ομάδες ιστορικές, πολύ σημαντικές και για εμάς είναι μια μεγάλη ευκαιρία να δοκιμάσουμε τους εαυτούς μας, να δούμε σε τι κατάσταση βρισκόμαστε, αλλά και να απολαύσουμε τα παιχνίδια».

Για τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στο ICCο αργεντινός άσος δήλωσε: «Είναι οι καλύτερες ομάδες του κόσμου. Είναι λοιπόν πολύ μεγάλη τιμή και για εμάς. Είμαστε περήφανοι και για εμάς και για τον κόσμο μας, για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός είναι μέρος αυτής της διοργάνωσης. Είναι μια πάρα πολύ όμορφη διοργάνωση. Είναι μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για εμάς, αλλά και για τον κόσμο, καθώς τα παιχνίδια μας μεταδίδονται σε πολλές χώρες, να γνωρίσουμε την ομάδα μας καλύτερα, να δούμε σε τι κατάσταση είμαστε, αλλά και επίσης να απολαύσουμε αυτή τη διοργάνωση και να έχουμε την ευκαιρία να αντιμετωπίσουμε αυτούς τους μεγάλους αντιπάλους».

olumpiakos-milan-1-0_12.w_lΌσο για την εντυπωσιακή νίκη με 3-0 επί της Μίλαν ο Σαβιόλα υποστήριξε: «Όλοι γνωρίζουμε πως η Μίλαν είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα, μια ομάδα που έχει πάρει μέρος σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις και είναι σημαντικό που κερδίσαμε. Παρόλα αυτά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ήταν παιχνίδι προετοιμασίας. Όλοι μας έχουμε την προσδοκία, όταν θα βγούμε στον αγωνιστικό χώρο για να παίξουμε, όποιος και να είναι ο αντίπαλος, να τιμήσουμε τα χρώματα της φανέλας που φοράμε και να προσπαθούμε πάντα για τη νίκη, όποιος και αν είναι ο αντίπαλος».

thumbnail (2)Ο Κώστας Μανωλάς ίσως προφυλαχθεί -μετά από ένα τραυματισμό στην προπόνηση- και δεν αγωνιστεί κόντρα στη Λίβερπουλ στο Soldier Field του Σικάγο.

Στο μεταξύ στις ΗΠΑ έφτασε και ο Ντελβίν Εντινγκά που είχε χάσει το πρώτο φιλικό με την Μίλαν, λόγω των υποχρεώσεών του με την Εθνική ομάδα του Κονγκό.

Ντεμπούτο στο αποψινό παιχνίδι αναμένεται να κάνει ο Κώστας Φορτούνης, τον οποίο ο Μίτσελ δοκίμασε στην προπόνηση σε ρόλο μεσοεπιθετικού.

thumbnail (3)Νέα δημοσιεύματα στο Μεξικό αναφέρουν ότι το μέλλον του Άλαν Πουλίδο είναι στον Ολυμπιακό! Επισημαίνεται πως ο διεθνής φορ θα ταξιδέψει στην Ελλάδα προκειμένου να ενταχθεί στους ερυθρόλευκους, ενώ δεν θέλει να έχει την παραμικρή επικοινωνία με τους ανθρώπους της Τίγκρες (ο πρόεδρος της οποίας δηλώνει πως «αυτό που εμείς θέλουμε, είναι να τον έχουμε στην ομάδα. Αν ο Πουλίδο δεν θέλει, μπορεί να μιλήσει απευθείας γι αυτό και για τους όρους της αποδέσμευσής του»).

 

 

By