Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ομίχλη, σε σημεία του οδικού δικτύου της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας

Tα αυξημένα ποσοστά υγρασίας ευνοούν τη συγκέντρωση ομίχλης, που περιορίζει αισθητά την ορατότητα

omixli-thA

Προσεχτικοί πρέπει να είναι οι οδηγοί κατά τις πρωινές ώρες εξαιτίας των συνθηκών ομίχλης σε ορισμένα σημεία του οδικού δικτύου της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, καθώς τα αυξημένα ποσοστά υγρασίας ευνοούν τη συγκέντρωση ομίχλης, που περιορίζει αισθητά την ορατότητα.

Στους 10 βαθμούς Κελσίου, η θερμοκρασία με συννεφιά και ποσοστό υγρασίας στο 94%, στη Θεσσαλονίκη, στο Κιλκίς, στην Κατερίνη, στη Βέροια, αλλά και στην πόλη των Σερρών. Ανοιχτά είναι τα χιονοδρομικά κέντρα στο Σέλι και στα 3-5 Πηγάδια, με την πρόσβαση των οχημάτων να γίνεται χωρίς αλυσίδες. Κλειστό για χιονοδρομίες είναι το χιονοδρομικό κέντρο στο Λαϊλιά.
Στους 8 βαθμούς Κελσίου, είναι η θερμοκρασία, με συννεφιά και υγρασία 77%, στον Πολύγυρο.

Στους 5 βαθμούς Κελσίου, είναι η θερμοκρασία, με αίθριο καιρό και υγρασία 66%, στην Έδεσσα, στη Φλώρινα, αλλά και στα Γρεβενά. Ανοιχτό είναι το χιονοδρομικό κέντρο στο Καϊμακτσαλάν, με την πρόσβαση των οχημάτων από τον Άγιο Αθανάσιο και την Κερασιά, να γίνεται χωρίς αλυσίδες. Ανοιχτό είναι και το χιονοδρομικό κέντρο στη Βασιλίτσα, με την πρόσβαση των οχημάτων να γίνεται ομαλά.

By