Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ομαλοποιούνται οι κρατήσεις των Ρώσων τουριστών

Αυτό επισημάνθηκε σε σημερινή συνέντευξη Τύπου, με αφορμή τη διοργάνωση του ελληνορωσικού Τουριστικού Forum στην Αθήνα, την ερχόμενη εβδομάδα

fosphotos.com | Menelaos Myrillas
fosphotos.com | Menelaos Myrillas

Ομαλοποιούνται οι κρατήσεις των Ρώσων προς την Ελλάδα, μετά από ένα μεγάλο διάστημα ακυρώσεων των προκρατήσεων (50%). Η εκτίμηση, στο σύνολο της τουριστικής χρονιάς, εμφανίζει θετικό πρόσημο, παρά τους αρχικούς φόβους για μεγάλη μείωση, απόρροια της ουκρανικής κρίσης.

Αυτό επισημάνθηκε σε σημερινή συνέντευξη Τύπου, με αφορμή τη διοργάνωση του ελληνορωσικού Τουριστικού Forum στην Αθήνα, την ερχόμενη εβδομάδα (24 Απριλίου, στο Μέγαρο Μουσικής) και στο οποίο το «παρών» θα δώσουν πάνω από 100 δημοσιογράφοι και θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν την Αθήνα και να ανακαλύψουν τη φιλοξενία και τις ομορφιές της.

Όλοι οι επίσημοι φορείς του τουρισμού στην Ελλάδα, καθώς επίσης και ο δήμος Αθηναίων βοήθησαν από την πρώτη στιγμή στην επιτυχία του εγχειρήματος, κατανοώντας την ευκαιρία που δίνεται για πρώτη φορά στην πρωτεύουσα, να προβληθεί τόσο έντονα και αποτελεσματικά, σε μία τόσο σημαντική τουριστική αγορά, όπως τονίστηκε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου.

By