Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Ορκίστηκε βουλευτής της ΝΔ, ο Δημήτρης Μπριάνης

Μετά την ορκωμοσία του κατευθύνθηκε στα έδρανα της ΝΔ με τους παριστάμενους βουλευτές να σηκώνονται όρθιοι για να του σφίξουν το χέρι, ενώ δεν παρέλειψε να κινηθεί και προς τα υπουργικά έδρανα

brianisBBB

Πολλά συγχαρητήρια και ευχές για καλή θητεία δέχθηκε ο Δημήτρης Μπριάνης που ορκίστηκε πριν από λίγο βουλευτής, αυξάνοντας κατά ένα μέλος την κοινοβουλευτική δύναμη της ΝΔ.

Μετά την ορκωμοσία του κατευθύνθηκε στα έδρανα της ΝΔ με τους παριστάμενους βουλευτές να σηκώνονται όρθιοι για να του σφίξουν το χέρι, ενώ δεν παρέλειψε να κινηθεί και προς τα υπουργικά έδρανα.

Η ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, ο υπουργός Γιώργος Καρασμάνης και ο αναπληρωτής υπουργός Πάρις Κουκουλόπουλος του ευχήθηκαν καλή δύναμη και σιδεροκέφαλος.

Με την ορκωμοσία του Δημήτρη Μπριάνη, που πήρε τη θέση του ανεξάρτητου βουλευτή, εκλεγμένου όμως με τη ΝΔ Νίκου Σταυρογιάννη (είχε διαγραφεί από τον πρωθυπουργό τον Οκτώβριο του 2012 όταν δήλωσε ότι τα καταψηφίσει τα μέτρα) μετά την εκλογή του στο δήμο Λαμιέων, η έδρα επέστρεψε στη ΝΔ και η κοινοβουλευτική της δύναμη μετρά πλέον 126 βουλευτές.

By