Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ο Άκης μιλά για σκευωρία του ΠΑΣΟΚ!

Επίθεση κατά του ΠΑΣΟΚ και του Γιώργου Παπανδρέου εξαπέλυσε ο Άκης Τσοχατζόπουλος ενώπιον του δικαστηρίου.

fosphotos.com
fosphotos.com

Σε σκευωρία που ξεκίνησε από το ΠΑΣΟΚ απέδωσε την ποινική εμπλοκή του ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος κατά την πολυαναμενόμενη απολογία του στη δίκη για τις μίζες από εξοπλιστικά προγράμματα. Ο άλλοτε πανίσχυρος πολιτικός επέμεινε πως η επιλογή των υποβρυχίων και των TORM1 ήταν συλλογική απόφαση του τότε ΚΥΣΕΑ, στο πλαίσιο της ριζικής αναδιάρθρωσης που αποφασίστηκε μετά την κρίση των Ιμίων, αφήνοντας αιχμές για τη μη κλήση των μελών του ΚΥΣΕΑ στη δίκη, όπως ο ίδιος είχε αιτηθεί. Εμφάνισε εαυτόν ως αποδιοπομπιαίο τράγο του ΠΑΣΟΚ για λόγους πολιτικής σκοπιμότητας και άφησε βαριές αιχμές και κατά του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου .

«Κάποιοι εμπνεύστηκαν τη διαδικασία εξόντωσης του εσωκομματικού αντιπάλου», είπε με νόημα και υποστήριξε ότι κατά το στάδιο της έρευνας της Βουλής για το θέμα στελέχη του ΠΑΣΟΚ «πιστοί άνθρωποι στον πρώην πρόεδρο Γιώργο Παπανδρέου μας λανσάρανε ένα κατάπτυστο κατηγορητήριο που ήρθε έτοιμο από νομική εταιρία».

Ο πρώην υπουργός στράφηκε και κατά των δικαστών και εισαγγελέων, κάνοντας λόγο για «κέντρα πολιτικοδικαστικά, που ασκούν εξουσία εδώ και καιρό με παρεμβάσεις στην ελληνική κοινωνία και στις διεθνείς σχέσεις». Αναφέρθηκε επίσης και στην τρόικα, χαρακτηρίζοντας «ανάλγητη» τη συμπεριφορά των δανειστών. Δήλωσε μάλιστα ότι νιώθει τύψεις γιατί οι συγκατηγορούμενοι του δεν θα είχαν φυλακιστεί εάν δεν ήταν ο ίδιος στο εδώλιο.

Η απολογία συνεχίζεται.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By