Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ο Έλληνας χειρούργος του Beverly Hills

Ο ελληνικής καταγωγής πλαστικός χειρούργος, ένα ακόμα παράδειγμα ότι οι Έλληνες διαπρέπουν στο εξωτερικό.

Ο Dr. John M. Anastasatos, ελληνικής καταγωγής, έχει κερδίσει επάξια την φήμη του πιο έμπιστου πλαστικού χειρούργου στο Beverly Hills , και όποιος εστιάσει στο έργο του θα καταλάβει τους λόγους.

Η αφοσίωσή του στον κάθε ασθενή προσωπικά, ο σεβασμός και η διακριτικότητα με την οποία αντιμετωπίζει τους ασθενείς του στο Beverly Hills αλλά και στην Ελλάδα, είναι οι βασικοί λόγοι που τον τοποθετούν τόσο ψηλά σε διεθνείς λίστες αξιολόγησης πλαστικών χειρούργων.

Διεθνή μέσα ενημέρωσης όπως το fox news, περιοδικά, εφημερίδες, ραδιόφωνα και ιστοσελίδες, έχουν κατά καιρούς φιλοξενήσει τον ίδιο και το έργο του, λόγω της προηγμένης τεχνογνωσίας του σε θέματα πλαστικών επεμβάσεων μαστού, γλυπτική σώματος και αναπλάσεις προσώπου αλλά και λόγω των εκλεκτών φιλιών του όπως ο Christian Louboutin, ο Jean Paul Gaultier, η Eva Mendes, κ.α.

[custom_gallery id=»14327″]

Μέλος της American Society of Plastic Surgeons και πρώην Επίκουρος Καθηγητής Πλαστικής Χειρουργικής στο Πανεπιστήμιο της Αλαμπάμα στο Μπέρμιγχαμ, έλαβε πρόσφατα την παγκόσμια αναγνώριση και προσοχή για την ανάπλαση προσώπου ασθενούς  θύματος πολλαπλών πυροβολισμών στο Λος Άντζελες. Η κοινωνική του ευαισθησία όμως δεν περιορίζεται εκεί ή στα αμερικανικά σύνορα. Σε επισκέψεις του στην Ελλάδα, έχει προσφέρει τις χειρουργικές του υπηρεσίες και ικανότητες, σε ασθενείς που δεν μπορούσαν να αντεπεξέλθουν οικονομικά σε τέτοιου είδους επεμβάσεις, αναλαμβάνοντας μέχρι και τα έξοδα μεταφοράς του ασθενούς στο εξωτερικό.

[custom_gallery id=»14331″]

[space size=»30″]

 

By