Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Όταν ο Άδωνις εκνεύρισε τον Καμμένο με το κότερο και την…. offshore (έγγραφο)

«Το σκάφος είναι 20ετίας και ανήκει στον πατέρα μου – Οι συκοφάντες θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη» απαντά ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων

kammenosadonisΕκνευρισμένος, κατέβηκε από το βήμα της Βουλής, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παναγιώτης Καμμένος, εξαιτίας του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ανέβηκε να μιλήσει, αλλά από κάτω ο Άδωνις Γεωργιάδης κρατούσε στα χέρια ένα μεγάλο χαρτί, τα κουνούσε και το έδειχνε στον Παναγιώτη Καμμένο.

Το χαρτί αυτό, ήταν το καταστατικό της offshore του πατέρα του, στο οποίο είναι γραμμένο το σκάφος.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας άρχισε να γελάει και ο Πάνος Καμμένος διέκοψε νευριασμένος την ομιλία του.

Λίγο αργότερα, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία απειλεί να προσφύγει στη Δικαιοσύνη κάνοντας λόγο για συκοφαντίες.

Στην ανακοίνωσή του, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων τονίζει:

«Η λάσπη των χαλκείων της Συγγρού συνεχίζεται.

Μετά την πλαστογραφημένη απόδειξη είσπραξης από την ΕΥΠ του Βασίλη Χήτου που κατασκεύασαν με χρηματοδότηση από τραπεζίτη, τώρα αναφέρονται σε σκάφος αναψυχής που ούτε κατέχω ούτε κατείχα ποτέ.

Πρόκειται για παροπλισμένο σκάφος αναψυχής 20 ετών υπό αγγλική σημαία ‘Ευρωπαϊκή Ένωση’ που κατέχει ο Ηλίας Καμμένος από το 1993 δηλωμένο και φορολογημένο στις Ελληνικές Αρχές και πληρωμένο σε ελληνική τράπεζα.

Οι συκοφάντες των Παρθένων Νήσων της Συγγρού και τα Μέσα που αναπαράγουν μετά την διάψευσή μου τη λάσπη, θα οδηγηθούν στην ποινική και αστική δικαιοσύνη».

By