Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Αντετοκούνμπο ανήκει στο ΝΒΑ [βίντεο]

Το νούμερο 15 των ντραφτ του ΝΒΑ πήρε ο 18χρονος φόργουορντ που ανήκει πλέον στους Μπακς.

adedokounboΑπό τα ξημερώματα της Παρασκευής, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγινε ο Έλληνας με τον καλύτερο αριθμό στα ντραφτ του ΝΒΑ.

Ο 18χρονος φόργουορντ, που πέρυσι αγωνιζόταν στην Α2 με τον Φιλαθλητικό, πήρε το νούμερο 15, ξεπερνώντας τους Κώστα Κουφό και Ευθύμη Ρεντζιά που είχαν το 23 και πλέον ανήκει στους Μιλγουόκι Μπακς.

Ο Έλληνας άσος θα ταξιδέψει το Σάββατο στο Μιλγουόκι για να ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα και να αγωνιστεί στο Summer League.

Το συμβόλαιό του είναι διάρκειας 3 ετών και οι απολαβές του ξεκινούν από το 1 εκατομμύριο δολάρια και φτάνουν κλιμακωτά στο 1,6.

«Είναι απλά η αρχή ενός μεγάλου δρόμου που μου δίνει την ευκαιρία να επιτύχω με την ομάδα μου. Θα δώσω τα πάντα στο παρκέ και στο γυμναστήριο. Θα αποδείξω πως οι Μπακς έκαναν την σωστή επιλογή», δήλωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Από την πλευρά του, ο τζένεραλ μάνατζερ των Μπακς, Τζον Χάμοντ είπε: «Πρόκειται να έρθει (σ.σ στο Μιλγουόκι). Είμαστε σίγουροι πως πήραμε τον καλύτερο παίκτη που υπήρχε στον πίνακα. Εχει εκπληκτικές προοπτικές. Σουτάρει καλά κι όλα θα γίνουν ευκολότερα εφόσον συνεχίσει να δουλεύει. Πιστεύω πως έχει τις δυνατότητες να γίνει ένας All-Star παίκτης».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By