Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Ο Ατρόμητος έβαλε… φωτιά στην Άλκμααρ

Το παιχνίδι διακόπηκε στο 56ο λεπτό λόγω πυρκαγιάς στο εστιατόριο του γηπέδου.

1236533_532592043479675_452640949_nΗ ρεβάνς του 1-3 στο Περιστέρι, ήταν εκρηκτική από το ξεκίνημά της, καθώς οι Ολλανδοί έμειναν με δέκα παίκτες από το 2o λεπτό της αναμέτρησης λόγω του σκληρού τάκλιν του Χένρικσεν στον Ούμπιντες.

Μάλιστα στο 18ο λεπτό ο Καραγκούνης κέρδισε πέναλτι και ο Παπαδόπουλος είχε την ευκαιρία να βάλει μπροστά στο σκορ τους Περιστεριώτες και να αυξήσει κατακόρυφα της ελπίδες πρόκρισης.

Η εκτέλεση του Έλληνα επιθετικού όμως δεν ήταν καλή και ο Εστέμπαν απέκρουσε. Ωστόσο στο 53′ δεν αστόχησε και έκανε το 0-1 για τον Ατρόμητο, που στα εναπομείναντα 37 λεπτά έψαχνε άλλα δύο γκολ για να πάρει την πρόκριση στους ομίλους.

Ωστόσο αυτό που συνέβη, χάλασε τα… σχέδιά τους. Στο εστιατόριο του γηπέδου, ξέσπασε φωτιά και πυκνοί καπνοί άρχισαν να σκεπάζουν τον αγωνιστικό χώρο, με την ατμόσφαιρα να γίνει αποπνικτική .

Κάτι που οδήγησε τους ανθρώπους της UEFA στο να διακόψουν το παιχνίδι, καθώς υπήρχε κίνδυνος για την ασφάλεια θεατών και παικτών.

Ο υπολοιπόμενος χρόνος θα παιχτεί την Παρασκευή στις 12:00.

Άλκμααρ (Χέρτιαν Βέρμπεεκ): Εστέμπαν, Γιόχανσον, Βιεργκέβερ, Γκουβελέου, Βάουτενς, Γκουντέλι, Ελμ, Χένρικσεν, Μπέρενς, Γκούντμουνσον, Γιόχανσον (54’ Μπέγκουινς).

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Τσενάμο, Παπουτσογιαννόπουλος (46’ Γιαννούλης), Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Καραγκούνης, Ούμπιντες, Ναπολεόνι, Παπαδόπουλος.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By