Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ο Δρίτσας στη Δικαιοσύνη με καταγγελίες για την εκλογική διαδικασία

Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ θα πράξει τον ίδιο και προς την Αστυνομία του Πειραιά

ekloges2014_3

Τον προϊστάμενο της εισαγγελίας Πειραιά επισκέφθηκαν ο επικεφαλής του συνδυασμού «το Λιμάνι της Αγωνίας» Θοδωρής Δρίτσας και η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Μαρία Σταθάκη, προκειμένου να εκθέσουν μέρος των καταγγελιών των οποίων ο συνδυασμός έγινε αποδέκτης, καθ” όλη τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας.

Ο κ. Δρίτσας δήλωσε ότι εφόσον κινηθεί προανακριτική διαδικασία είναι πρόθυμος να καταθέσει και ζήτησε εν όψει του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών να ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα και να μην επιτραπεί σε κανέναν έξω από ή και μέσα στα εκλογικά τμήματα να επιχειρήσει με οποιοδήποτε τρόπο να επηρεάσει την ελεύθερη βούληση των ψηφοφόρων.

«Ζητήσαμε να τηρηθεί κατά γράμμα η εκλογική νομοθεσία, η οποία παραβιάστηκε στις εκλογές της 18ης Μαΐου, και να ενημερωθούν σχετικά όλοι οι υπεύθυνοι εκπρόσωποι του κράτους, μέσα και έξω από τα εκλογικά τμήματα», τόνισε ο κ. Δρίτσας.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ευχαρίστησε δημοσίως τον προϊστάμενο της εισαγγελίας, ο οποίος τον ενημέρωσε ότι όλες οι καταγγελίες έχουν διαβιβαστεί στην Αστυνομική Διεύθυνση και ερευνώνται, ενώ τον διαβεβαίωσε ότι θα ληφθούν όλες οι αναγκαίες πρωτοβουλίες, ώστε την Κυριακή 25 Μαΐου η εκλογική διαδικασία να ολοκληρωθεί με άψογο τρόπο και με την τήρηση των κανόνων της εκλογικής νομοθεσίας.

Ο κ. Δρίτσας έκανε γνωστό ότι ανάλογη παρέμβαση για το ίδιο θέμα προτίθεται να κάνει αύριο και προς τον προϊστάμενο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά.

Πηγή: ΑΜΠΕ

By