Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ο θαλασσοπόρος Ζοσέ Μουρίνιο

Ο Πορτογάλος τεχνικός χαρακτήρισε τον εαυτό του «Happy Οne» και όχι «Special One».

jose_0Έστω και χωρίς τις μεγάλες… ατάκες που έχει συνηθίσει το κοινό του, ο νέος τεχνικός της Τσέλσι παρουσιάστηκε ιδιαίτερα χαρούμενος για την επιστροφή του στο Λονδίνο.

Στην πρώτη του συνέντευξη ο Ζοσέ Μουρίνιο μίλησε για το πόσο διαφορετικός είναι σε σχέση με την πρώτη του θητεία στους κατόχους του Europa League, λέγοντας: «Είμαι Ηappy Οne και όχι Special One. Είμαι ο ίδιος άνθρωπος με το ίδιο πάθος και παλιότερα. Ελπίζω να πετύχω περισσότερα απ” όσα πέτυχα την πρώτη φορά».

Όσον αφορά τα όσα ακούστηκαν για τις σχέσεις του με τον Ρομάν Αμπράμοβιτς, μετά την απόλυσή του το 2007, ο Πορτογάλος ήταν ξεκάθαρος, τονίζοντας: «Ό,τι ακούστηκε δεν ήταν αλήθεια. Ήταν κοινή συναινέσει. Ήταν μια λυπητερή στιγμή, που ωστόσο δεν μετανιώνω. Πλέον περιμένω να δουλέψουμε μαζί κάτω από καλύτερες συνθήκες, δηλαδή με σταθερότητα».

Κλείνοντας δεν θα μπορούσε να μην πει μία… ατάκα που θα έμενε: «Είμαι Πορτογάλος. Πάντα μου άρεσαν οι περιπέτειες. Και όπως οι Πορτογάλοι του παρελθόντος πάντα ήμουν θαλασσοπόρος».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By