Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ο Κάντας «επιστρέφει» στο Δημόσιο τα 14 εκατ. ευρώ

Διακόπηκε για αύριο το πρωί η απολογία του Α. Κάντα στο όνομα του οποίου βρέθηκαν 14 εκατ.ευρώ σε λογαριασμό στη Σιγκαπούρη

kantas630_131213

Αύριο το πρωί θα συνεχιστεί η απολογία ενώπιον του ανακριτή Διαφθοράς Γαβριήλ Μαλλή του πρώην αναπληρωτή Διευθυντή εξοπλισμών του ΥΠΕΘΑ Αντώνη Κάντα , που λογοδοτεί από το μεσημέρι για τον λογαριασμό με ποσό 13,7 εκατομμύρια δολάρια που εντοπίστηκε στην Σιγκαπούρη και φαίνεται να συνδέεται με την υπόθεση των υποβρυχίων.

Σύμφωνα με τον συνήγορο του πρώην στελέχους του υπουργείου Άμυνας, την περίοδο 1996-2002, Γιάννη Μαντζουράνη ο εντολέας του προτίθεται να επιστρέψει τα χρήματα στο Δημόσιο και να συνεργαστεί με τους ανακριτές της υπόθεσης των παράνομων αμοιβών για εξοπλιστικά προγράμματα ΥΠΕΘΑ.

Όπως τονίζει η υπεράσπιση του κατηγορούμενου ο κ.Κάντας σκοπεύει να πει «όλη την αλήθεια για τα 14 εκατομμύρια δολάρια που βρέθηκαν σε λογαριασμούς offshore σε τράπεζα της Σιγκαπούρης και του ανήκουν». Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι ο κ. Κάντας έδωσε στοιχεία για ακόμη έναν λογαριασμό με ποσό περίπου 2 εκατομμυρίων δολαρίων που σχετίζεται με την διερευνώμενη υπόθεση .

(Visited 1 times, 1 visits today)
By