Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Κουβέλης στηρίζει τις δηλώσεις Κοππά

 Το θέμα του αναγκαστικού εσωτερικού δανεισμού, δεν εξυπηρετεί την αναγκαία οικονομική ηρεμία στη χώρα

kouvelis-DIMAR

Aπορρίπτει ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης το δίλημμα που έθεσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος για «υπερψήφιση της Ελιάς ή κατάρρευση της κυβέρνησης.»  Μιλώντας στο ΒΗΜΑ fm  σημείωσε ότι «κανείς δε δικαιούται να τρομοκρατεί τους πολίτες» ενώ στήριξε τη Μαριλένα Κοππά,  η δήλωσή της οποίας  προκάλεσε την αντίδραση του βουλευτή της ΔΗΜΑΡ  Γρηγόρη Ψαριανού.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κουβέλης, είπε πως το δίλημμα Βενιζέλου οδηγεί εκ των πραγμάτων τους πολίτες που επιθυμούν τη σταθερότητα να ψηφίσουν Σαμαρά.

Ως προς την ανασύνθεση της αριστεράς, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ σημείωσε  πως θα πρέπει να έχει προοδευτικό πρόσημο «ή δεν θα υπάρξει καθόλου» προσθέτοντας πως  όπως προκύπτει από τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ στις πολιτικές της Ν.Δ «δεν θα μπορούσε να πει κανείς ότι ακολουθεί προοδευτικές πολιτικές».

Ο κ. Κουβέλης, εξέφρασε την απόλυτη αντίθεσή του με το περιεχόμενο της δήλωσης του Μανώλη Γλέζου, λέγοντας ότι όπως κι αν έθεσε το θέμα του αναγκαστικού εσωτερικού δανεισμό, δεν εξυπηρετεί την αναγκαία οικονομική ηρεμία στη χώρα.

By