Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Κουτσούμπας στο Μαξίμου: Παραμύθια τα χημικά όπλα

Την αντίθεση του ΚΚΕ σε εμπλοκή της Ελλάδας με οποιοδήποτε τρόπο σε επέμβαση κατά της Συρίας, δήλωσε ο Δημήτρης Κουτσούμπας μετά τη συνάντηση του με τον πρωθυπουργό.

fosphotos.com | Panayiotis Tzamaros
fosphotos.com | Panayiotis Tzamaros

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ ενημέρωσε τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά για τις θέσεις του Περισσού στο θέμα της Συρίας και εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου χαρακτήρισε «παραμύθια που δεν πιστεύουν ούτε τα μικρά παιδιά» τους ισχυρισμούς των ΗΠΑ για χρήση χημικών.

«Μυρίζει από μακριά προβοκάτσια άλλων δυνάμεων και όχι πράξη του καθεστώτος Ασάντ», εκτίμησε ο κ.Κουτσούμπας, δηλώνοντας την αντίθεση του ΚΚΕ σε οποιαδήποτε εμπλοκή σε έναν «ιμπεριλιαστικό πόλεμο που θα πληρώσει ακριβά ο ελληνικός λαός».

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ εκτίμησε επίσης ότι ακόμη και ένα σύντομο «χειρουργικό» πλήγμα κατά της Συρίας θα ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου στην περιοχή της Μέσης Ανατολής.

Ο κ.Κουτσούμπας αναφέρθηκε και στην τύχη των αμυντικών βιομηχανιών μετά την «εντολή» της τρόικας για λουκέτο και απόλυση των εργαζομένων χωρίς αποζημίωση, λέγοντας ότι ο λαός πρέπει να εντάξει στα αιτήματα του το θέμα.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By