Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο Μπέκαμ ετοιμάζεται να «σπρώξει» δισεκατομμύρια πετροδόλαρα για να αγοράσει την Μάντσεστερ

Σαν βόμβα έσκασε στη Βρετανία η είδηση ότι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ηγείται προσπάθειας, έχοντας ως αρωγούς τους σύγχρονους θρύλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για να αγοράσει τη θρυλική ομάδα και να την πάρει από τα χέρια των Αμερικανών ιδιοκτητών της.

μπεκαμ

Οπως αναφέρει η dailymail, η τάξη του ’92, δηλαδή οι Ντέιβιντ Μπέκαμ, Ράιαν Γκίγκς, Πολ Σκόουλς, Νίκι Μπάτ και τα αδέλφια Νέβιλ, ετοιμάζονται να βγουν μπροστάρηδες για να αλλάξει χέρια το ιδιοκτησιακό καθεστώς των «κόκκινων διαβόλων» και να περάσει στον έλεγχο της βασιλικής οικογένειας του Κατάρ.

Μάλιστα, οι σύγχρονοι θρύλοι της Γιουνάιτεντ, μαζί με τα πετροδόλαρα των Αράβων, ετοιμάζονται να δώσουν μπροστάτζα 2,5 δισ. ευρώ για το 90% των μετοχών.

Η Γιουνάιτεντ, η οποία διανύει τη χειρότερη σεζόν της σύγχρονης ιστορίας της, βρίσκεται από το 2005 υπό τον έλεγχο των Αμερικανών Τζόελ και Αβραμ Γκλέιζερ και παρά το γεγονός ότι τα οικονομικά της ομάδας δεν είναι καθόλου άσχημα, οι οπαδοί και οι παλαίμαχοι έχουν ήδη αρχίσει να διαμαρτύρονται και ζητούν αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος.

Της προσπάθειας ηγείται ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ο οποίος έχει αποκτήσει επαφές με το Κατάρ από την εξάμηνη παρουσία του στην Παρί Σεν Ζερμέν η οποία διοικείται από Αραβες, ενώ και οι υπόλοιποι θρύλοι φαίνεται πως έχουν έλθει σε επαφές με τους υποψήφιους αγοραστές.

Εάν προχωρήσει το ντηλ, τότε και οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ θα συνεχίσουν να συναγωνίζονται έχοντας στην άκρη δισεκατομμύρια πετροδόλαρα, για να πραγματοποιήσουν μεταγραφές και ότι άλλο χρειαστεί.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By