Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ο Ολυμπιακός κέρδισε τον Παπαπέτρου

Ο 19χρονος φόργουορντ του Πανεπιστημίου του Τέξας για τα επόμενα 5 χρόνια θα φοράει την φανέλα των Πρωταθλητών Ευρώπης.

fotografiabasketolympiacospapapetrouΤο σίριαλ με την ομάδα που θα αγωνίζεται ο Γιάννης Παπαπέτρου τελικά είχε «ερυθρόλευκο» τέλος, παρά τις εναλλαγές που υπήρξαν κατά την διάρκεια του καλοκαιριού.

Ο 19χρονος φόργουορντ, που θεωρείται ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του κολεγιακού μπάσκετ στις ΗΠΑ, αρχικά είχε αποφασίσει να παίξει και τη νέα σεζόν με το Πανεπιστήμιο του Τέξας.

Στις αρχές Ιουλίου ο Ολυμπιακός μπήκε στο παιχνίδι για την απόκτησή του και λίγο αργότερα ο Παναθηναϊκός φάνηκε να μπαίνει… σφήνα.

Κάπου εκεί η έλευσή του στην Ελλάδα «πάγωσε», καθώς οι υπεύθυνοι της ομάδας έλεγαν πως θα κρατήσουν τον παίκτη και τη νέα σεζόν, ωστόσο οι Πρωταθλητές Ευρώπης επανήλθαν με νέα δελεαστική πρόταση.

Αυτή προέβλεπε κλιμακωτές αποδοχές που και για τα 5 χρόνια συνεργασίας των δύο πλευρών, θα απέφεραν στον Παπαπέτρου συνολικά 1,5 εκατομμύρια ευρώ.

Ο διεθνής άσος «ζύγισε» τα δεδομένα και την Τρίτη απάντησε θετικά στον Ολυμπιακό, ο οποίος έκανε δικό του έναν παίκτη με λαμπρό μέλλον, που μπορεί όμως να δώσει κάποιες λύσεις άμεσα.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By