Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο Ολυμπιακός την ανατροπή, ο Πλατανιάς τα παράπονα

Νίκησαν οι Πειραιώτες στα Χανιά, αλλά οι Κρητικοί φωνάζουν για την διαιτησία. Ανάλογα παράπονα και από τον ΠΑΟΚ, παρά το «τρίποντο» επί του Αστέρα.

yio_6099Αρνητικοί πρωταγωνιστές των δύο εκ των τριών αναμετρήσεων, με τις οποίες άνοιξε η αυλαία της 8ης αγωνιστικής στο Πρωτάθλημα, ήταν οι διαιτητές.

Τόσο στην Τούμπα, στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης, όσο και στα Περιβόλια στο ματς του Πλατανιά με τον Ολυμπιακό, υπήρχαν έντονα παράπονα από τους γηπεδούχους.

Στον αγώνα της Κρήτης, οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρος τους 1-0 που διαμορφώθηκε στο 2ο λεπτό με τον Τόρες, με 4 γκολ στην επανάληψη από τους Φερνάντες (αυτογκόλ), Μήτρογλου, Σαβιόλα και Βάις.

Ωστόσο ο Πλατανιάς φωνάζει για το γκολ του Έλληνα επιθετικού, ότι προήλθε από θέση οφσάιντ, αλλά και για την φάση στο 75ο λεπτό όπου ο Μανιάτης ακουμπάει με το χέρι την μπάλα στην περιοχή του, χωρίς ο Αμπράκιολης να υποδείξει την παράβαση.

Νωρίτερα στην Τούμπα, ο Ιωαννίδης δεν είδε το πέναλτι που έγινε στον Λαζάρ στο 22’, με αποτέλεσμα οι διαμαρτυρίες των οπαδών του ΠΑΟΚ να έχουν ως αποτέλεσμα την ολιγόλεπτη διακοπή της αναμέτρησης.

Μάλιστα 13 λεπτά αργότερα, έδειξε επιθετικό φάουλ σε μία προσπάθεια του Σαλπιγγίδη, με αποτέλεσμα το γκολ που μπήκε στην εξέλιξη της φάσης από τον Κατσουράνη να μην μετρήσει…

Κάτι που έκανε ακόμη πιο τεταμένη την κατάσταση στην έδρα του «δικεφάλου». Τελικά τα γκολ του Βίτορ στο 40’ και στο 57’ χάρισαν τη νίκη στον ΠΑΟΚ με 2-0.

ΣΑΒΒΑΤΟ

Ατρόμητος-Λεβαδειακός 3-0 (12’ Ιγκλέσιας, 14’ Λαζαρίδης, 76’ Ναπολεόνι)

ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης  2-0 (40’57’ Βίτορ)

Πλατανιάς-Ολυμπιακός 1-4 (2’ Τόρες/66’ Φερνάντες-αυτ, 68’ Μήτρογλου, 73’ Σαβιόλα, 87’ Βάις)

ΚΥΡΙΑΚΗ

Βέροια-Άρης 16:00

Καλλονή-Ξάνθη 18:15

Απόλλων Αθ.-Παναιτωλικός 18:15

ΟΦΗ-Εργοτέλης 18:15

Παναθηναϊκός-Πανθρακικός 20:30

ΔΕΥΤΕΡΑ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ-Πανιώνιος 19:30

(Visited 1 times, 1 visits today)
By